Ana sayfa Sinema Ahmet Kural, yeni projesi Müjdemi İsterim filmi için beklenen tarihi verdi!

Ahmet Kural, yeni projesi Müjdemi İsterim filmi için beklenen tarihi verdi!

tarafından kadir kadir
Ahmet Kural hapse mi giriyor?

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ahmet Kural, en son TRT1’de yayınlanan TMC Film imzalı Kıbrıs: Zafere Doğru dizisinde canlandırdığı Kemal Dereli karakteriyle gösterdiği performansıyla göz doldurmuştu. İki sezon sonunda 24. Bölümde sonra eren dizi sonrasında başarılı oyuncu dinlenmeyi ve gelen projeleri değerlendirmeyi tercih etti.

Ahmet Kural, geçtiğimiz günlerde yapımını TMC’nin, yapımcılığını Erol Avcı’nın üstlendiği Müjdemi İsterim filmi için anlaşmaya vardı. Eğlenceli hikayesiyle izleyiciyi farklı bir maceraya davet edecek “Müjdemi İsterim” filminin başrolünde Ahmet Kural’a Ecem Erkek, Mehmet Özgür ve İlker Aksum eşlik edecek.

Cast çalışmaları süren filmin yönetmenliğini Ömer Faruk Yardımcı yaparken, senaryosunu ise Olcay Onur Kaya ve Ömer Faruk Yardımcı birlikte kaleme alacak. Gelecek sinema sezonunun en iddialı yerli yapımlarından biri olmaya hazırlanan, eğlenceli hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosu ile öne çıkan “Müjdemi İsterim” filminin ne zaman sete çıkacağı merak ediliyordu.

Ahmet Kural, yeni projesi Müjdemi İsterim filmi için beklenen tarihi verdi! 2

Filmle ilgili merak edilen bilgiyi başrol oyuncusu Ahmet kural verdi. Pelin Karahan’ın yeni tiyatro oyunu Şaşırt Beni’nin gala gecesine katılan oyuncu muhabirlerin merak edilen sorularını cevapladı. İlk defa tiyatro sahnesine çıkan Pelin Karahan’ı çok başarılı bulduğunu belirtirken kendisine yeni projesi sorulduğunda ise şu cevabı verdi;

“Yeni film inşallah 9 Mayıs’ta sete çıkacağız. Müjdemi İsterim adlı filmde Ecem Erkek ve İlker Aksum gibi isimlerle bir aradayız. Birkaç arkadaşımız daha olacak kadroda, onlar da yakında açıklanacak. Güzel, aksiyonu bol bir komedi filmi olacak.”