Ana sayfa Sosyal Medya Disney Plus’ın büyük Türkiye planı Tarkan ile birlikte deşifre oldu!

Disney Plus’ın büyük Türkiye planı Tarkan ile birlikte deşifre oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Disney Plus platformunun birbiri ardına ünlü isimlerle anlaşmalar yapması, son dönemde yapımcıların birçok proje için platform ile anlaşmalarda bulunması dizi ve sinema sektörünün yeni bir döneme başladığının kanıtı oldu…

Engin Akyürek ile İrem Helvacıoğlu’nun başrolünde yer aldığı Kaçış isimli dizi de Disney Plus’ın ilk yerli projesi olarak açıklandı. Böylece Engin Akyürek hikayesini de kendisinin yazdığı ve başrolünde yer aldığı Kaçış dizisiyle birlikte Disney Plus tarihine geçmiş oldu.

Halit Ergenç, Cansu Dere, Yılmaz Erdoğan, Şahan Gökbakar, Ata Demirer, Pınar Deniz, Aras Bulut İynemli, Can Yaman, Demet Özdemir, Hande Erçel, Burak Deniz gibi ünlü isimlerle yapılan anlaşmalar ile birlikte platformun Türkiye’yi bir dizi, sinema filmi üretim üssüne çevireceği de anlaşıldı.

Ancak gelen son bir bilgi Disney Plus platformunun hedefinin bununla sınırlı olmadığını ve çok daha büyük bir popüler kültür hamlesi içine gireceğini gösteriyor.

Disney Plus'ın büyük Türkiye planı Tarkan ile birlikte deşifre oldu! 7

Bu adım da megastar Tarkan ile yapılan anlaşma oldu… Tarkan ile yapılan anlaşmada platformun hem marka ve hem de reklam yüzü olması gayet iyi düşünülmüş bir konu. Ancak bir de Tarkan’ın içerik olarak da platforma hizmet edeceği konusu daha çok dikkat çekiyor.

Tarkan’ın yapacağı muhtemelen içinde sosyal sorumluluk barındıran projeler Disney Plus üzerinden tüm dünyaya yayılabilir. Amaç tam olarak bu mu bilinmez ama, Tarkan mutlaka sosyal sorumluluk noktasında platformun gücünü içerikse anlamda kullanmak isteyecektir.

Bu da gösteriyor ki, Disney Plus sadece dizi ve sinema filmi değil, birçok farklı içerik türünü de içinde barındıran bir plan üzerinde çalışıyor. Tarkan’ın üreteceği içeriklerin teması ve amacı da şimdiden büyük merak konusu oldu.