Ana sayfa Sosyal Medya İnce jest! Birce Akalay, Babil dizisinde birlikte oynadığı Halit Ergenç’i unutmadı!

İnce jest! Birce Akalay, Babil dizisinde birlikte oynadığı Halit Ergenç’i unutmadı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Star TV’de yayınlanan Babil dizisi, büyük iddialar ile başlamıştı. Konusuyla ilk sezon dikkatleri çekti ama Cuma akşamları yayınlanan dizi, yeni sezonda rakipleri karşısında beklenen reytingi alamayarak final yaptı. Dizinin konusu kadar, oyuncuları ve oyunculuklar da izleyenlerin beğenisini kazanmıştı.

İlk sezonda Ozan Güven’in de yer aldığı dizi, yaşanan Covid 19 salgını nedeniyle 10 bölüm yayınlandıktan sonra pandemi nedeniyle ara verdi. Sezon arası yapamadan uzun bir süre ekrandan uzak kaldı. Yaz sezonunda ise Ozan Güven’in sevgilisini darp ettiği iddiaları sonrasında oyuncunun yerine Onur Saylak geldi.

Eylül’de tekrar yayına başlayan dizi, ne yazık ki aradan geçen uzun sürecin de etkisiyle beklenen ilgiyi göremedi. İlk sezonda iddialı çıkışı da yakalayamadı.

Halit Ergenç, Birce Akalay, Nur Fettahoğlu, Aslı Enver, Mesut Akusta ve Onur Saylak’ın rol aldıkları dizi, izleyenler açısından “Bu kadro bir daha gelmez!” dedirtmekteydi ama Cuma akşamı rakipleri karşısında tutunamadı.

20.bölümde final yapan dizinin ardından bitmemiş bir hikaye ve güzel dostluklar kaldı! Dizide İlay karakterine hayat veren Birce Akalay, partneri İrfan’a hayat veren Halit Ergenç’i, doğum gününde unutmadı ve aşağıdaki paylaşımı yaptı.

Instagram story’den yayınladığı paylaşımda, 30 Nisan 1970 doğumlu olan Ergenç’e “İyi ki doğdun arkadaşım, nice sağlıklı yılların olsun ailen ve sevdiklerinle” mesajını gönderdi…

İnce jest! Birce Akalay, Babil dizisinde birlikte oynadığı Halit Ergenç'i unutmadı! 7