Ana sayfa Sosyal Medya Farah Zeynep Abdullah’ın ‘set çalışanları da aşı olsun’ sözleri tartışma başlattı!

Farah Zeynep Abdullah’ın ‘set çalışanları da aşı olsun’ sözleri tartışma başlattı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Masumlar Apartmanı dizisinde oynadığı İnci karakteriyle ekranda olan Farah Zeynep Abdullah, Covid 19 aşısı ile ilgili yorumu üzerine sosyal medyada bir tartışma başlattı. Oyuncunun, set çalışanlarının da aşı olması gerektiği ile ilgili sözleri, kimi kesimler tarafından ilginç tavırlarla eleştirilmekte.

Farah Zeynep Abdullah, 17 günlük tam kapanma kararının ardından, pek çok oyuncu, ünlü isim gibi dizi setlerinde çalışanların da aşılanması gerektiği görüşünü savundu.

Oyuncular sendikasının da öncülük ettiği ve şu anda ekranlarda yayınlanan pek çok dizinin setinde çalışan kamera arkası ve önündeki tüm emekçiler için aşının öncelik sırasında olmaları gerektiği konusu sosyal medyanın da gündeminde.

Saatlerce aynı ortamda çalışan ve kimi zaman 100 kişiyi geçen setlerde, tüm önlemlerin alınmasına karşılık hem oyuncular hem de kamera arkası çalışanlar arasında koronavirüs vakaları da artıyor.

Bu duruma dikkat çekmek isteyenlerden birisi de Farah Zeynep Abdulah’dı. Oyuncu, sosyal medyadan bu konunun aciliyetine dikkat çekerek ilgili makamlara seslendi. Tam kapanmada dizi setlerinin devamına karar verildiğini hatırlatan oyuncu, “Tam kapanmada dizi setleri devam etsin kararı çıktı.Biz de ediyoruz, edelim ama futbolcular bile aşılanırken tam kapanmada çalışan set emekçilerinin aşı planlamasında asla konuşulmamasını benim aklım ve mantığım almıyor” diye konuştu.

Farah Zeynep Abdullah'ın 'set çalışanları da aşı olsun' sözleri tartışma başlattı! 8

Farah Zeynep Abdullah, sözlerinin sosyal medyada kimi kişilerce eleştirilmesi ve yanlış yerlere çekildi. Bir takipçisinin öğretmenler, adliye çalışanları ve pek çok başka kurum varken, çalışmasa bile geçinebilecek durumda olan oyunculara aşı yapılmasını eleştiren sözleri, oyuncunun takipçileri tarafından da ters tepki ile karşılandı.

Farah Zeynep Abdullah’ın, sözlerinin yanlış yerlere çekildiğini söyleyen bir takipçisi “Bu nasıl aptal bir yorum! Sanki kız onlara olmasın demiş. İzlediğiniz dizilerin kamera arkası var” diyerek setlerde insanların nasıl dipdipe çalışmak zorunda kaldıklarına dikkat çekti.

Bu tartışmaları Farah Zeynep Abdullah, instagram sayfasından da paylaştı…

Farah Zeynep Abdullah'ın 'set çalışanları da aşı olsun' sözleri tartışma başlattı! 9