Ana sayfa Dizi Haberleri İnci Taneleri dizisi ekran başındaki izleyicilere farklı duygular yaşatacak!

İnci Taneleri dizisi ekran başındaki izleyicilere farklı duygular yaşatacak!

tarafından ker_def

İnci Taneleri isimli yeni Kanal D dizisi büyük bir iddia ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. 25 Ocak Perşembe akşamı ilk bölümü yayınlanacak olan dizinin hikayesi seyircilere çok farklı duygular yaşatacak.

“Bu öykü insanları birbirine bağlayan pamuk ipliği üzerine… İnci ne kadar değerli, iplik o kadar ince…” sloganı ile hazırlanan dizinin ilk bölümü heyecanla bekleniyor.

‘Yılmaz Erdoğan’dan İnci Taneleri’ Perşembe akşamı ilk bölümüyle Kanal D’de izleyici karşısına çıkacak.

Yılmaz Erdoğan yazdığı ve başrollerinden birini üstlendiği dizide, yıllar sonra cezaevinden çıkan Azem Yücedağ isimli karaktere hayat vererek ekranlara iddialı ve farklı bir dönüş yapacak.

BKM imzalı ‘Yılmaz Erdoğan’dan İnci Taneleri’ dizisinin güçlü oyuncu kadrosunda Yılmaz Erdoğan ile birlikte Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan’ın yer aldığı dizide herkesin ‘inci’likli bir hikayesi var. Projenin yönetmen koltuğunda ise Şenol Sönmez oturuyor.

Yılmaz Erdoğan’ın, kendi yazdığı senaryo ile ekranlara farklı bir dönüş yapacağı İnci Taneleri isimli yeni dizi ilk bölümüyle 25 Ocak Perşembe saat 20.00’de Kanal D’de yayınlanacak.