Ana sayfa Dizi Haberleri İnci Taneleri dizisinde 5. bölüm yine reytinglerde zirveye çıktı, Azem ise büyük yıkım yaşadı!

İnci Taneleri dizisinde 5. bölüm yine reytinglerde zirveye çıktı, Azem ise büyük yıkım yaşadı!

tarafından ker_def

İnci Taneleri dizisi önceki akşam yeni bölümüyle Kanal D’de izleyici karşısına çıktı. Tüm Türkiye’nin büyük bir ilgiyle izlediği dizinin beşinci bölümü hem AB hem de ABC1 kategorilerinde yine çift haneli oranların üzerinde gerçekleşti. Tüm kişiler kategorisinde ise çift haneye çok da yaklaşamayan ama günü tüm kategorilerde reyting birincisi olarak kapatan dizi, hikayesinin gücünü bir kez daha ortaya koymuş oldu.

BKM imzalı ‘İnci Taneleri’ dizisinin güçlü oyuncu kadrosunda Yılmaz Erdoğan ile birlikte Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Rıza Kocaoğlu, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan’ın yer alıyor. Projenin yönetmen koltuğunda ise Şenol Sönmez oturuyor. Dizinin 5. bölümünde önemli olaylar yaşandı. Özellikle de Azem’in duygusal anları izleyicileri derinden yaraladı.

AZEM BÜYÜK BİR YIKIM YAŞADI

Azem nihayet oğluna kavuştu. Ama dakikalar içinde Cihan gözlerinin önünde vuruldu. Korku dolu saatlerinden ardından Cihan hayati tehlikeyi atlatttı. Ancak Azem’e olan tavrı değişmedi.

Bu arada, Azem’in Piraye ile yediği yemek bir magazin haberi olarak yayınlanınca Dilber bu duruma çok bozuldu. Azem’den Piraye ile ilgi hesap da sordu ama bir sonuca varamadı.

Bir yandan Zahir belasıyla uğraşan Dilber, diğer yandan da Azem’i kaybetme korkusu yaşadı. Azem onunla konuşmayı reddeden Cihan’a son bir teklif yaptı ve onu kendisini dinlemeye ikna etti. Ancak, annesinin katili olmadığını söylemesine rağmen Cihan’ın babasına tavrı değişmedi. Azem, oğlunu bulmasına rağmen, ona kavuşamamanın yıkımını yaşadı.

‘İnci Taneleri’ yeni bölümüyle perşembe akşamı saat 20.00’de Kanal D’de!