Ana sayfa Dizi Haberleri İnci Taneleri dizisinde final sahnesi çok duygusaldı, reytingler de yine harika geldi!

İnci Taneleri dizisinde final sahnesi çok duygusaldı, reytingler de yine harika geldi!

tarafından ker_def

Yılmaz Erdoğan’ın kaleminden çıkan ve başrolünü oynadığı dizi İnci Taneleri, dördüncü bölümü ile yine milyonları ekrana kilitledi. Dizinin bu bölümüne Azem’in oğlu ile ilk kez karşı karşıya geldiği anlar damga vurdu.

İnci Taneleri yayınlanan son bölümünün final sahnesi ile ağlattı. Dilber ile konuşan Azem ne olursa olsun sabah oğlu Özgür ile konuşacağını ifade etti. Sabah olduğunda Güngör’ün kafesine giden Azem’i, Cihan’ın (Özgür) arkadaşları alarak otoparka getirdi. Cihan’ın gelmesiyle Azem ağır adımlarla oğluna doğru ilerledi. Gün batımının baba ve oğlu karşı karşıya getirdiği bu sahne izleyicileri göz yaşlarına boğdu.

ZİRVENİN ADI: İNCİ TANELERİ

İnci Taneleri üçüncü bölümü ile hem sosyal medya hem de reyting listelerinin zirvesine oturdu. Çarpıcı diyalogları, şarkıları, dans sahneleri ile gece boyunca konuşulan İnci Taneleri, günün en çok izlenen dizisi oldu. Dizinin AB ve ABC1 gruplarında yine çift haneli oranlara ulaşmış olması başarının bir göstergesiydi. Ayrıca dizinin her hafta benzer reytingler alarak bu konuda güçlü bir varlık sergilemesi izleyicilerin güçlü desteğinin devam edeceğini anlatıyor.

GÜÇLÜ KADRO, GÜÇLÜ SENARYO

BKM imzalı yapımın güçlü oyuncu kadrosunda Yılmaz Erdoğan ile birlikte Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan yer alıyor. Projenin yönetmen koltuğunda ise Şenol Sönmez oturuyor.

“Yılmaz Erdoğan’dan İnci Taneleri” yeni bölümleri ile her perşembe akşamı Kanal D’de yayınlanacak.