Ana sayfa Sosyal Medya İrem Helvacıoğlu ile Seçkin Özdemir kamera arkasında ne kadar da güzeller

İrem Helvacıoğlu ile Seçkin Özdemir kamera arkasında ne kadar da güzeller

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Baş Belası dizisi pazar akşamları atv ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor. Şimdiye kadar 5 bölümü izleyici ile buluşan dizinin 6. yeni bölümünü 25 Temmuz Pazar akşamı saat 20.00’da izleyebilirsiniz. Seçkin Özdemir ile İrem Helvacıoğlu ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin kamera arkasında görüntüler de yayınlandı.

Dizi hayranları sosyal medya platformlarında paylaşılan görüntüleri çok beğendi… Dizinin hak ettiği reytingi alamadığı gerçeği ortada. Ancak dizinin ekibinin sinerjisi, sette yaşanan eğlenceli anlar ve hikayenin başarılı gidişatı Baş Belası dizisinin çok daha iyisini hak ettiğini gösteriyor.

Kamera Arkası görüntülerinde başrol oyuncularının birbirleri ile ne kadar uyumlu oldukları bir kez daha görüldü. İzleyiciler de bu tür görüntülerin sıklıkla yayınlanması gerektiğini belirten yorumlar yaptı.

“Tüm kamera arkası ekibin, oyuncuların emeklerine sağlık, hep böyle gelin bize” diye yorum bırakan dizi hayranları, çekimlerin çok neşeli geçmesinden de memnun oldu.

Bazı dizi hayranları kamera arkasının sık sık yayınlanmasını isterken, bazıları ise en az dizi kadar çekim anlarının ilgisini çektiğini belirten yorumlar yaptı.

İrem Helvacıoğlu ile Seçkin Özdemir arasındaki samimiyete de değinen izleyiciler, çok güzel göründüklerini ve çok da iyi bir dizi çifti olduklarını belirten yorumlarda bulundular.