Ana sayfa Dizi Haberleri Aşk Mantık İntikam dizi hayranlarının sosyal medya isyanı!

Aşk Mantık İntikam dizi hayranlarının sosyal medya isyanı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında yayınlanmakta olan ve büyük bir başarı kazanan Aşk Mantık İntikam dizisinin fanatik bir izleyici kitlesi oluştu. Dizinin hayranlarının bu büyük ilgisi de reytinglerde sezonun en başarılı yaz dizisi olma başarısını getirdi.

Şimdiye kadar 5 bölümü yayınlanan romantik komedi dizisi, yaz ekranında en iyi reytingleri alan yapım konumunda… Burcu Özberk ile İlhan Şen ikilisinin başrolünde yer aldığı Aşk Mantık İntikam’ın yeni bölümü ise bayram nedeniyle geçtiğimiz Cuma günü yayınlanmadı.

Dizi hayranları bu durumdan bir hayli rahatsız olsa da yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyor… Ancak sosyal medyada örgütlenen hayranlar, 6. bölümden fragman yayınlanmaması üzerine bir etiket çalışması başlattı.

Aşk Mantık İntikam dizi hayranlarının sosyal medya isyanı! 8

“AşkMİ FragmanıNerede” başlığı ile başlatılan ve kısa sürede Türkiye gündemine giren bu çaba, yeni bölümün ne kadar çok merak edildiğini de anlatıyor… Aşk Mantık İntikam dizi hayranları, 30 Temmuz Cuma akşamı yayınlanacak 6. bölümden ilk görüntülerin yayınlanmasını istiyor.

Dizinin sosyal medya hesaplarına mesaj yollayan hayranlar, “Artık zamanı gelmedi mi?” diyerek fragmanın nerede olduğunu sordu…

Bir haftalık ara bile dizi hayranlarını isyan ettirmeye yetti. Yeni bölüm bayram nedeniyle yayınlanmayınca binlerce dizi hayranı sosyal medyadan en azından fragmanın paylaşılmasını istedi.

Aşk Mantık İntikam dizi hayranlarının sosyal medya isyanı! 9

Dizinin ne kadar çok sevildiğini sosyal medyada fragmanın henüz yayınlanmamasına isyan eden izleyici kitlesi özetliyor.. Hikayenin başarılı bir şekilde ilerlediği Aşk Mantık İntikam’da İlhan Şen ve Burcu Özberk ikilisinin yanı sıra Burak Yörük ile Melisa Döngel de başarılı performansları ile başrolün hakkını veriyor.