Ana sayfa Dizi Haberleri İrem Helvacıoğlu ve Ulaş Tuna Astepe’nin sürpriz buluşması… Yeni dizi mi geliyor?

İrem Helvacıoğlu ve Ulaş Tuna Astepe’nin sürpriz buluşması… Yeni dizi mi geliyor?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – atv ekranlarında yayınlanan Sen Anlat Karadeniz dizisinde oynadığı Tahir karakteriyle izleyenlerin gönlüne bir kez daha taht kuran Ulaş Tuna Astepe, uzun zamandır ortalarda yoktu. Oyuncunun yeni sezonnda herhangi bir dizide görünmemesi de izleyenlerini üzdü.

Şimdilerde ne yaptığı merak konusu olan Astepe ile ilgili aslında geçtiğimiz günlerde bir dizi projesinde adı geçmişti. TRT1 için hazırlanan Barbaros isimli büyük proje için oyuncuya teklif gittiği şeklinde bazı kulis söylentileri dolaştı. Oyuncunun ilk bölüm senaryosunu okuyup beğendiği de söylenmişti.

Pek ortalarda görünmese de yapımcıların markajında olduğu anlaşılan oyuncuya ayrıcı Tims&B ortaklığının hazırladığı Şeref Sözü isimli diziden de teklif gittiği şeklinde haberler gündeme geldi.

Henüz bu konuda bir netlik yok ama Ulaş Tuna Astepe, Sen Anlat Karadeniz’in ekrana veda etmesinin ardından dizide birlikte rol aldığı İrem Helvacıoğlu, Cem Kenar ve dizinin ilk yönetmenlerinden Emre Kabakuşak ile buluştu.

Helvacıoğlu’nun sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Astepe’nin sakallarının da uzadığı görülüyor. Oyuncunun sakallarını Barbaros dizisi için mi uzattığı ise merak konusu oldu…

Bu arada İrem Helvacıoğlu ise Özcan Deniz ile başrolde oynayacağı Seni Çok Sevdim dizisinde rol alacak. İkili bir proje için yanyana gelmedi yani. Uzun dönem birlikte Karadeniz’de çekim yapan ve iyi arkadaş olan ekip, özlem giderdi.

İşte o paylaşım:

İrem Helvacıoğlu ve Ulaş Tuna Astepe'nin sürpriz buluşması... Yeni dizi mi geliyor? 7