Ana sayfa Sosyal Medya Pek de şık olmuş… Aslı Enver, maske konusunu sıkı tutmuş, kız kardeşine yaptırıyor…

Pek de şık olmuş… Aslı Enver, maske konusunu sıkı tutmuş, kız kardeşine yaptırıyor…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Şimdilerde Babil dizisinde Nihal isimli bir polisi oynayan Aslı Enver, şüphesiz izleyenlerin aklına ilk olarak Kavak Yelleri dizisiyle kazındı. Oyuncu, bir önceki dizisi İstanbullu Gelin’de oynadığı Süreyya karakteriyle de uzun yıllar hatırlanacak.

Babil dizisinin başında silik bir karakter olan Ayşe’ye hayat verdi. İzleyici başta anlamadı ama işler sonradan ortaya çıktı. Aslında o da kilit bir roldeydi. Enver, başarılı oyunculuğuyla yine kendisini izlettirmekte. Bu arada sosyal medya paylaşımlarıyla da takipçileri tarafından ilgiyle izleniyor oyuncu.

Uzun süre Murat Boz ile ilişkisiyle anıldıktan sonra şimdilerde yalnız olan, en azından yanında biriyle henüz kameralara görünmemiş olan oyuncu, yaptığı paylaşımlarda iki kedisi ve barınaktan aldığı sevimli köpeği Oli ile mutlu mesut yaşamakta.

Yaz sezonunda da kız kardeşi Anıl Hıybeti Enver ile tatile çıkan oyuncu, dizinin setinin başlamasıyla yeniden İstanbul’a dönmüştü. Üç kardeş olan Aslı Enver’in bir de Akın isimli abisi ve abisinin evliliğinden de bir yeğeni bulunuyor.

Pek de şık olmuş... Aslı Enver, maske konusunu sıkı tutmuş, kız kardeşine yaptırıyor... 9

Aslı Enver, son olarak instagram’dan yaptığı paylaşımında yüzünde maske ile poz verdi. Oyuncunun iki ayrı fotoğrafta kullandığı maskeler dikkat çekti. Kumaş ile yapılan maskeleri, Enver’in kardeşi Anıl Hıybeti Enver ablası için yapmıştı. Aslı Enver, bu ayrıntıyı da paylaşımına ekledi…

Pek de şık olmuş... Aslı Enver, maske konusunu sıkı tutmuş, kız kardeşine yaptırıyor... 10

Pek de şık olmuş... Aslı Enver, maske konusunu sıkı tutmuş, kız kardeşine yaptırıyor... 11