Ana sayfa Dizi Haberleri İrem Helvacıoğlu’ndan bomba Özcan Deniz itirafı!

İrem Helvacıoğlu’ndan bomba Özcan Deniz itirafı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son zamanların yıldızı parlayan genç oyuncularından İrem Helvacıoğlu kısa süre önce Özcan Deniz’le birlikte başrolünü paylaştğı Seni Çok Bekledim dizisinde rol almıştı. Ancak büyük iddialarla başlayan dizi reytinglerde hayal kırıklığı yaşayınca final yapmıştı. Dizi sona erdikten birkaç ay sonra İrem Helvacıoğlu’ndan Özcan Deniz’le ilgili çok şaşırtan bir itiraf geldi.

Seni Çok Bekledim dizisi büyük iddialarla ekrana gelmişti. Ancak hikaye izleyici tarafından çok tutulmayınca dizi erken final yapmak zorunda kalmıştı. Erken finalin ardından İrem Helvacıoğlu ile Özcan Deniz, Instagram’dan birbirini takipten çıkmış, fotoğrafları silmişti.

İrem Helvacıoğlu'ndan bomba Özcan Deniz itirafı! 8

Bunun üzerine Helvacıoğlu’nun Özcan Deniz’le tartıştığı iddia edilmişti. Bugüne kadar konuyla ilgili suskunluğunu koruyan Helvacıoğlu ilk kez bir açıklama yaptı.

Helvacıoğlu, Özcan Deniz’in kendisini takipten çıkıp, eski fotoğraflarını silmesi üzerine kendisinin de buna aynı şekilde karşılık verdiğini söyledi.

İrem Helvacıoğlu'ndan bomba Özcan Deniz itirafı! 9

Özcan Deniz’in neden böyle yaptığını anlayamadığını belirten Helvacıoğlu, kendisine kırılmadığını ancak bu davranışa bir anlam veremedeğini belirtti. Helvacıoğlu, “Kendisi birlikte çekilmiş fotoğraflarımızı sildi. Bu hareketi tepki olarak yapıp yapmadığını anlayamadığım için ben de sildim. Fotoğrafları sildiğimiz için takipleşmeyi de bıraktık. Birini laf olsun diye takip etmenin bir anlamı olmadığını düşünüyorum” dedi.

Helvacıoğlu’nun bu açıklamasıyla Özcan Deniz’le aralarında yaşanan gerginliğin de sebebi anlaşılmış oldu. Seni Çok Bekledim dizisiyle istediği başarıyı elde edemeyen genç oyuncu şimdi polisiye komedi dizisi Baş Belası ile izleyicilerin karşısına çıkıyor.