Ana sayfa Sosyal Medya Melis Sezen öyle bir fotoğraf paylaştı ki yer yerinden oynadı!

Melis Sezen öyle bir fotoğraf paylaştı ki yer yerinden oynadı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sadakatsiz dizisinin Derin’i güzel oyuncu Melis Sezen dizinin sezon finali yapmasının ardından tatil de enerji depoluyor.

‘Leke’ dizisi ile dikkatleri üzerine çeken, sonrasında Cansu Dere ve Caner Cindoruk ile başrolü paylaştığı ‘Sadakatsiz’ ile kariyerinde sıçrama yaşayan genç yıldız şu sıralar şöhretin tadını çıkarıyor.

Melis Sezen öyle bir fotoğraf paylaştı ki yer yerinden oynadı! 11

Canlandırdığı karakterlerle izleyicilerin sempatisini kazanan, yeteneği ile ilgi gören ve güzelliği ile de hayranlarından iltifatlar alan Melis Sezen, en hızlı çıkış yapan isimlerin başında geliyor.

Melis Sezen öyle bir fotoğraf paylaştı ki yer yerinden oynadı! 12

 

 

Üst üste farklı rollerde yer alan Melis Sezen yeteneği ile kısa sürede ekranların aranılan yüzü haline geldi. Dünya Hali, Bizim İçin Şampiyon, Mucize 2 Aşk, Kovala gibi önemli yapımlarda boy gösteren güzel oyuncu Haziran başında sezon finali yapan dizisinin ardından dinlenmeye çekildi.

Melis Sezen öyle bir fotoğraf paylaştı ki yer yerinden oynadı! 13

Tatil yapan ve tatilde ki pozlarını Instagram’da takipçileri ile paylaşan güzel oyuncu, hayranları ve magazin basını tarafından ilgiyle takip ediliyor.

Melis Sezen öyle bir fotoğraf paylaştı ki yer yerinden oynadı! 14

Sezen, sosyal medyasında öyle bir fotoğraf paylaştı ki yer yerinden oynadı. Fotoğrafçı David Bellemere’ın objektifine poz veren güzel oyuncu siyah eteği ile verdiği üstsüz pozu ile sosyal medyayı salladı.

Melis Sezen öyle bir fotoğraf paylaştı ki yer yerinden oynadı! 15

Deniz kenarında iskelede, kabarık tül eteği ile üstsüz poz veren güzel oyuncu binlerce beğeni ve yorum aldı. Ünlü oyuncunun, göğüs kısmını eteği ile kapadığı ve derin sırt dekoltesini sergilediği fotoğrafı, bazı takipçileri tarafından oldukça cüretkar bulundu.