Ana sayfa Dizi Haberleri Kızıl Goncalar dizisi kendi yolunu buldu, geniş bir kitleyi etkisi altına aldı!

Kızıl Goncalar dizisi kendi yolunu buldu, geniş bir kitleyi etkisi altına aldı!

tarafından ker_def

Kızıl Goncalar isimli Fox TV dizisinin her yeni bölümünü heyecanla bekleyen birçok izleyici bulunuyor. İlk bölümün ardından sosyal medyada yaşanan büyük tartışmalar, ayrıca Radyo ve Televizyon Üst Kurulu tarafından verilen yayın durdurma cezası sonrasında dizinin geniş kesimler tarafından da tanınması reytinglerde sıçrama yaşanmasına yol açtı.

Özcan Deniz ile Özgü Namal ikilisinin başrolünde yer aldığı dizi kültürel farklılıkları olan insanların aynı değerlerde buluşabileceklerini anlatması bakımında önemli bir proje.

Seküler yaşam tarzı ile muhafazakar yaşam tarzının iç içe geçtiği ailelerin ekrana yansıtılması olarak da tarif edebileceğimiz Kızıl Goncalar dizisindeki bazı sahneler, Türkiye gerçeklerini ortaya koyması bakımından önemli.

Dizinin izleyici desteği noktasında kısa sürede büyük bir aşama kaydettiğini de söylemek gerekiyor.

AB ve ABC1 gruplarında çift haneli oranlara yaklaşan performanslar devam ediyor. Bu durum da dizinin ilerleyen haftalarda da güçlü bir reyting başarısı yakalayacağına işaret ediyor.

Tüm kişiler kategorisinde ise işler biraz daha sıkıntılı. Bu kategoride, daha düşük gelen reytinglere rağmen gün birinciliğinin tüm izleyici gruplarında da elde edilmiş olması büyük bir başarı olarak gözüküyor.

Kızıl Goncalar dizisinin 5. bölümü de geride kaldı ve şu ana kadar elde edilen sonuçlara bakıldığı zaman projenin izleyicisini bulduğunu ve güçlü reytingler ile yoluna devam etme konusunda bir sorun yaşamayacağını gösteriyor.