Ana sayfa Dizi Haberleri İrem Helvacıoğlu’nun, Güneşin Kızları ve No:309’daki o hallerini hatırlıyor musunuz?

İrem Helvacıoğlu’nun, Güneşin Kızları ve No:309’daki o hallerini hatırlıyor musunuz?

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Atv ekranlarında yayınlanan Sen Anlat Karadeniz dizisindeki Nefes rolüyle çok konuşulan İrem Helvacıoğlu’nun daha önce oynadığı dizilerdeki halleri, sosyal medyada dikkat çekmeye başladı.

No:309 dizisinde Pelinsu karakteriyle yer alan İrem Helvacıoğlu, bambaşka bir imaj çizmişti.

Güneşin Kızları dizisinde ise Hande Erçel’in arkadaşı rolünde yer alıyordu. Liseli bir kızı oynayan Helvacıoğlu, daha genç görünümüyle de dikkat çekiyordu.

İrem Helvacıoğlu'nun, Güneşin Kızları ve No:309'daki o hallerini hatırlıyor musunuz? 9

Her iki dizideki hallerine bakınca, İrem Helvacıoğlu’nun, Sen Anlat Karadeniz’deki halleri bambaşka geliyor.

İrem Helvacıoğlu'nun, Güneşin Kızları ve No:309'daki o hallerini hatırlıyor musunuz? 10

No:309’da son derece şık ve çekici bir kadını oynayan İrem Helvacıoğlu’nun şimdiki haline bakınca, ekranda nasıl bir değişime uğradığı da görülebiliyor.

İşte Güneşin Kızları dizisinden İrem Helvacıoğlu’nun da yer aldığı bir sahne:

İREM HELVACIOĞLU KİMDİR?

İrem Helvacıoğlu, 2 Şubat 1990 yılında Almanya’da dünyaya gelmiştir. Aslen Ankara’lı olan oyuncu uzun yıllar Almanya’da kalmıştır.

İrem Helvacıoğlu, oyunculuğa ve tiyatroya olan ilgisi sayesinde Türkiye’ye dönüşünün ardından Müjdat Gezen Sanat Merkezinde konservatuvar eğitimi almıştır. Eğitimi tamamlamasının ardından oyunculuğa ilk adımı Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi aslı dizi ile atmıştır.

İrem Helvacıoğlu'nun, Güneşin Kızları ve No:309'daki o hallerini hatırlıyor musunuz? 11

Buradaki performansından dolayı oldukça beğenilen güzel oyuncu ardından Muhteşem Yüzyıl, Kurtlar Vadisi Pusu, Güneşin Kızları, No:309 dizilerinde de rol aldı. Helvacıoğlu, 2016 yılında No: 309 dizisinde Pelin Su karakteri ile izleyici karşısına çıkmıştır. İrem Helvacıoğlu, şimdilerde ATV ekranlarının iddialı dizisi Sen Anlat Karadeniz de Nefes karakterini canlandırıyor.