Ana sayfa Sosyal Medya İrem Sak, saç meselesine biraz kızmış! Hande Erçel onları çok özledi! Esra Ruşan’ın Merve Dizdar hayranlığı!

İrem Sak, saç meselesine biraz kızmış! Hande Erçel onları çok özledi! Esra Ruşan’ın Merve Dizdar hayranlığı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü isimlerin sosyal medya paylaşımları hayranları tarafından ilgiyle takip edilmekte. Instagram’da pek çok fotoğraf ve video paylaşan üç kadın oyuncunun son yaptıkları paylaşımlara bir göz atalım… İlk sırada İrem Sak var…

Oyuncu, sezon başında Çukur dizisinde Seren Erdenet isimli karaktere hayat vermişti. Kıyafetleri, saçı, tavrı ile farklı bir tarzda ekrana gelmişti.

İzleyiciyi şaşırtan oyuncu, bu kez kirli işler çeviren birini oynuyordu. Beğeni toplayan İrem Sak’ın rolü erken bitti ve diziden ayrıldı.

Oyuncu, instagram’ı etkin bir şekilde kullanan ünlüler arasında. Esprili paylaşımları da ilgiyle takip ediliyor. Geçtiğimiz günlerde saçını kızıla boyadığını gösteren bir paylaşımı ile dikkat çekmişti.

İrem Sak, saç meselesine biraz kızmış! Hande Erçel onları çok özledi! Esra Ruşan'ın Merve Dizdar hayranlığı! 10

Oyuncunun yeni imajı beğeni toplarken, saçlarının renginin kızıl değil, bakır olduğunu vurgulayan bir başka paylaşımına biraz espri de katarak aşağıdaki halini gösterdi. Oyuncunun ilk paylaşımındaki saçlarını filtre ile mi kızıl yaptığı bilinmiyor ama boyanın sonradan akıp bakır tonuna yaklaşmış olması da başka ihtimal! Ancak ‘kızıl’ diyenler için altını çize çize, ‘bakır bu’ diyor son paylaşımında…

İrem Sak, saç meselesine biraz kızmış! Hande Erçel onları çok özledi! Esra Ruşan'ın Merve Dizdar hayranlığı! 11

Gelelim Hande Soral’a…. Kerem Bürsin ile aşk yaşıyor mu, yaşamıyor mu, hepsi dizi için bir reklam mı, aşklarını artık saklamıyorlar mı? Hayranları bu sorulara bir yanıt ararken, o ise Maldivler’den dönüşte çok özlediği köpeklerine kavuştu.

İki sevimli dostuyla yaşayan oyuncu, sevimli dostlarıyla oynarken çekmiş aşağıdaki pozunu. Elindeki topu atmasını bekleyen köpeklerinin iç sesi olmuş ve ‘at artık’ notunu da düşmüş paylaşımına…

İrem Sak, saç meselesine biraz kızmış! Hande Erçel onları çok özledi! Esra Ruşan'ın Merve Dizdar hayranlığı! 12

Masumlar Apartmanı dizisinin yükselen yıldızı Merve Dizdar’a hayran olmayan var mı acaba? Oyunculuğu ile her hafta adeta ekranda döktürüyor. İzleyenleri kimi zaman göz yaşlarına boğan, kimi zaman çok güldüren Merve Dizdar, duygu geçişlerini o kadar iyi veriyor ki ekran başındaki izleyiciler onun sahnelerine ayrıca bayılıyor.

Bu hafta ekrana gelen yeni bölümde, Han’ın Esat ile konuşmasına şahit olduktan sonra sinir krizi geçiren Gülben’in attığı çığlık, herkesin yüreğini deldi adeta!

Tüm bölümü kısık sesle oynadığı diziye de yansıyan oyuncu, kendisini o kadar vererek oynuyor ki adeta rolünü yaşıyor.

Dizdar’a izleyenlerden olduğu kadar, pek çok ünlü isimden, meslektaşlarından da övgüler gidiyor. Sosyal medyadan kendisini öven bir isim de dizideki rol arkadaşı Esra Ruşan olmuş.

Ruşan, diziden bir sahnenin fotoğrafına “Bu kadın nedir ya? Gerçekten senin kalbini öperim Merve” notuyla hislerini ortaya koymakta… Dizdar da arkadaşının bu övgüsünü biraz utangaç bir üslupla, çiçek ve kalp emojileri ile paylaşmış…

İrem Sak, saç meselesine biraz kızmış! Hande Erçel onları çok özledi! Esra Ruşan'ın Merve Dizdar hayranlığı! 13