Ana sayfa Sosyal Medya Nur Fettahoğlu ‘kıskandım’ dedi, Barış Arduç eski partnerini tebrik etti, Uğur Güneş bayıldı! Fatma dizisine tebrik yağıyor!

Nur Fettahoğlu ‘kıskandım’ dedi, Barış Arduç eski partnerini tebrik etti, Uğur Güneş bayıldı! Fatma dizisine tebrik yağıyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Burcu Biricik’in başrolünde oynadığı ve aylar önce çekilen Fatma dizisi, 26 Nisan günü Netflix’te yayına başladı. Uzun süredir merakla beklenen diziyi izleyenler, övgü dolu yorumlar ve tebrikler yapmaya başladı. Pek çok ünlü oyuncu da hem Burcu Biricik’e hem de yapıma tebriklerini iletiyor.

6 bölümlük dizide temizlikçi bir kadını oynayan Burcu Biricik’in performansı, izleyenleri çok etkiliyor. İstemeden de olsa seri katile dönüşen kadının acı hikayesi, izleyenleri de derinden etkilemekte.

Psikolojik drama türündeki diziyi Özgür Önürme’nin kaleme aldı ve Özer Feyzioğlu ile yönetmen koltuğunu paylaştı. Ortaya çıkan hikaye ise izleyenleri sarsan bir proje oldu.

Aynı zamanda dizide Uğur Yücel, Mehmet Yılmaz Ak, Hazal Türesan, Olgun Toker, Mustafa Tonak, Şehsuvar Aktaş, Umut Kurt, Sabahattin Yakut, Ecem Uzun da yer alıyor.

Diziyi izleme fırsatı bulan ünlü isimler arasında Barış Arduç da vardı. Arduç, Kuzgun dizisinde karşılıklı rol aldığı Burcu Biricik’i de etiketlediği paylaşımı ile tebriklerini sundu.

Nur Fettahoğlu 'kıskandım' dedi, Barış Arduç eski partnerini tebrik etti, Uğur Güneş bayıldı! Fatma dizisine tebrik yağıyor! 9

Nur Fettahoğlu ise oyuncu gözüyle izlediği diziden çok etkilendiğini “Herkesin yüreğine sağlık, şahane” sözleriyle ve alkış emojisi ile dile getirdi.

Bu arada mesleksel bir küçük itiraf da yaptı oyuncu ve “Kabul, biraz kıskandım” sözleriyle de Fatma dizisine olan beğenisini dile getirdi…

Nur Fettahoğlu 'kıskandım' dedi, Barış Arduç eski partnerini tebrik etti, Uğur Güneş bayıldı! Fatma dizisine tebrik yağıyor! 10

Yine diziyi izleyen ve beğenen isimlerden birisi de Uğur Güneş oldu. Bir Zamanlar Çukurova’dan ayrılan ve Kanunsuz Topraklar dizisine hazırlanan Güneş, izleme fırsatı bulduğu Fatma dizisiyle ilgili instagram’dan  bir mesaj yayınladı ve “Tertemiz anlatım, tertemiz oyunculuk” diyerek hem Burcu Biricik hem de Özer Feyzioğlu’nu etiketledi…

Nur Fettahoğlu 'kıskandım' dedi, Barış Arduç eski partnerini tebrik etti, Uğur Güneş bayıldı! Fatma dizisine tebrik yağıyor! 11