Ana sayfa Dizi İzle Emanet 30 Nisan Cuma 170. bölüm fragmanı izle

Emanet 30 Nisan Cuma 170. bölüm fragmanı izle

tarafından ker_def

Kanal 7 ekranlarında izleyicilerden büyük ilgi görmeye devam eden Emanet dizisinde, Seher ve Yaman karakterlerinin yeni bir hayata başlama kararı alması, ikilinin barışarak artık bambaşka bir dünyanın kapılarını açması izleyicileri çok mutlu etti. Sosyal medyada da Seher ve Yaman’ın bu yeni kararları geniş bir etkileşim dalgası oluşturdu.

Emanet dizisinde 30 Nisan Cuma günü yayınlanacak olan 170. bölüm haftanın son bölümü olacağı için özellikle çok merak ediliyor. Seher ve Yaman’ın hikayesinde yeni bölümde neler yaşanacağına kilitlenen izleyiciler, fragmanı da heyecanla bekliyor. 170. yeni bölümde neler yaşanacağının detaylarını aşağıdaki fragmanda bulabilirsiniz.

Emanet’te bu akşam Yaman’ın teklifi Seher’i şok eder. Yeni bir hayata atılmaya karar veren ikili başarılı olabilecek mi? Yaman’ın teklifi sonrasında Seher’in kalbi yerinden çıkacak gibidir. İki acemi âşık, ilk adımı atmanın heyecanı içindedirler.

İşte Emanet dizisinin 169. bölüm fragmanı:

Karamel Yapım imzasını taşıyan Emanet, sürükleyici öyküsüyle hafta içi her gün 20:00’de Kanal 7 ekranlarında izleyiciyle buluşuyor.

Bir yanda ablasının ölümüyle sarsılıp yeğenine sahip çıkmaya çalışan Seher, diğer yanda ağabeyinin emanetini korumak için her şeyi göze alan Yaman… İki ayrı dünyanın, geceyle gündüzün bu savaşında tek kazanan olacak, o da AŞK… Bir emaneti aşkla korumaya çalışanların öyküsü Emanet ile ekrana taşınacak. Emanet, 7 Eylül’den itibaren hafta içi her gün Kanal 7’de.