Ana sayfa Dizi Haberleri İrem Sak’ın yeni dizisi Modern Kadın’a sürpriz konuk oyuncu!

İrem Sak’ın yeni dizisi Modern Kadın’a sürpriz konuk oyuncu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekranın en başarılı kadın oyuncularından İrem Sak bu kez senarist olarak ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Sak, senaryosunu kendi yazdığı Modern Kadın isimli dizide başrolü Kubilay Aka ile paylaşacak. Dizinin bir de sürpriz konuk oyuncusu var.

Yalan Dünya dizisinde canlandırdığı gazino şarkıcısı Tülay karakteriyle Türk izleyicilerin kalbini kazanan İrem Sak, senaryosunu yazdığı dizi Modern Kadın’da başrolü de üstleniyor. İrem Sak’a dizisinde başrolde, daha önce Çukur’da birlikte rol aldığı Kubilay Aka eşlik edecek.

Dijital bir platformda yayınlanacak dizinin bir de sürpriz konuk oyuncusu var. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre sürpriz oyuncu Özgür Çevik. 2004 yılında Akademi Türkiye’de birinci olduktan sonra yıldızı parlayan, kariyerini müzisyenlik yerine oyunculukla sürdüren Özgür Çevik, Yabancı Damat dizisiyle oyunculuğa adım atmıştı. Bugüne kadar birçok dizide rol alan Çevik en son Yeşilçam dizisinde İzzet karakterini canlandırmıştı.

İrem Sak'ın yeni dizisi Modern Kadın'a sürpriz konuk oyuncu! 7

Yapımcılığını TIMS&B Productions’ın üstlendiği dizinin yönetmeni ise İrem Sak’ın ağabeyi Ayberk Sak. Farklı farklı hikayelerden oluşacak ve 10 bölüm olarak çekilecek olan dizide Özgür Çevik’in dışında birçok konuk oyuncu da yer alacak.

Çekimlerine başlanan dizide ayrıca Gözde Kaya, Su Şanad, Hakan Satılmış, Özlem Tokaslan, Durul Bazan, Gürberk Polat, Kemal Okan Özkan ve Emre Turhan rol alacak.

Modern Kadın’ın hikayesi şöyle olacak: Genç ve bekar bir kadın olan Pınar, Doğu ile Batı arasında sıkışmıştır. Onunla birlikte olmak isteyen erkekler arasında ailesine layık beyaz atlı bir prens olması gerektiğine inandırılmıştır. Biyolojik saati ve kariyeri aynı hızla ilerlerken Pınar anne mi olacaktır, marka müdürü mü? Bayramda memleketi Sivas’a mı gidecektir, Alaçatı’ya mı? Günümüzde birçok kadınının yaşadığı bu ikilemi İrem Sak, dizisi Modern Kadın’da izleyicilerin karşısına çıkaracak.