Ana sayfa Sosyal Medya İspanya’da ödül alan Cansu Dere büyük ilgi gördü ve büyük gurur yaşadı

İspanya’da ödül alan Cansu Dere büyük ilgi gördü ve büyük gurur yaşadı

tarafından ker_def

Sadakatsiz isimli Kanal D dizisi Türkiye’de başarılı bir ikinci sezon geçiriyor. İlk sezonun ardından çok dikkat çeken dizi, geçtiğimiz ay itibariyle İspanya’da da yayınlanmaya başlandı. Sıla, Ezel ve Anne dizileri ile de İspanya’da tanınan Cansu Dere, Sadakatsiz ile daha da popüler hale geldi. Türk-İspanyol Resmi Sanayi ve Ticaret Odasi tarafından bu sene altıncısı düzenlenen ödül töreninde, Bireysel Başarı ödülü Cansu Dere’nin oldu.

Cansu Dere son yıllarda başrollerini üstlendiği Sıla , Ezel, Anne ve Sadakatsiz dizileriyle İspanyol seyircisi tarafından büyük ilgiyle karşılandı ve İspanyol televizyon kanallarının başarısına ortak oldu. Elde etmiş olduğu bu başarı başta kültürel olmak üzere iki ülke arasındaki ilişkilerin, çeşitli alanlarda geliştirilmesine yapmış olduğu katkılardan dolayı jüri tarafından bu sene kişisel başarı ödülüne Cansu Dere’ye verildi. Ödülünü almak için İspanya’ya giden oyuncuya yabancı hayranları da büyük ilgi gösterdi.

İspanya'da ödül alan Cansu Dere büyük ilgi gördü ve büyük gurur yaşadı 10

İspanya’nın Madrid şehrindeki Four Seasons Otel’in de düzenlenen ödül gecesinde İspanyol basını ve davetliler tarafından Cansu Dere büyük ilgiyle karşılandı. Başarılı oyuncu ödülünü ünlü Ispanyol Diva Luz Casal’dan alırken salonda dakikalarca alkışlandı. Geceye La Casa de Papel in sesi Cecilia Krull basta olmak üzere birçok önemli isim katıldı.

İspanya'da ödül alan Cansu Dere büyük ilgi gördü ve büyük gurur yaşadı 11

Cansu Dere yaptığı açıklamada oyunculuk mesleğini severek yaptığını dile getirdi ve “Karşılığında yurt dışında da ödüllendirilmekten büyük gurur duydum. Bu kısa ziyarette Ispanyol izleyicisinin ilgisinden ve sevgisinden çok mutlu oldum. Beni davet ettiğiniz ve bu ödüle layık gördüğünüz için çok teşekkür ederim” açıklamasını yaptı.

İspanya'da ödül alan Cansu Dere büyük ilgi gördü ve büyük gurur yaşadı 12

Gecede ayrıca Türkiye ve İspanya arasındaki ticari, kültürel ve sosyal bağları son dönemlerde kuvvetlendiren Madrid ve İstanbul merkezli Pasion Turca “Türk Şirketi” ve Atres Media “İspanyol Şirketi” kategorilerinde ödül aldı.

Cansu Dere, İspanya seyahatinde kendisine gösterilen ilgiden çok memnun kaldı ve ülkemizi de gururlandırdı.

İspanya'da ödül alan Cansu Dere büyük ilgi gördü ve büyük gurur yaşadı 13