Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Sadakatsiz dizisi ile parlayan Tarık Emir Tekin yeni projesini buldu, hazırlığa başladı!

Sadakatsiz dizisi ile parlayan Tarık Emir Tekin yeni projesini buldu, hazırlığa başladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sadakatsiz isimli 2 sezon süren dram dizisinde başarılı bir çıkış yapan isimler arasında Tarık Emir Tekin de yer almıştı. Ünlü oyuncu ve şarkıcı Şevval Sam ile Beşiktaş’ın efsane futbolcularından Metin Tekin’in oğlu olan Tarık Emir Tekin, dizi dünyasına güçlü bir giriş yaptı.

1997 yılında İstanbul’da dünyaya gelen oyuncu, 2020 yılından bu yana çeşitli projelerle kamera önünde bulunuyor. Rise of Empires Ottoman isimli Netflix dizisinin yanı sıra, Çıplak isimli bir başka dijital dizide yer alan Tarık Emir Tekin, asıl büyük kariyer çıkışını 60 bölüm süren Sadakatsiz dizisi ile gerçekleştirdi. Bu projede canlandırdığı Selçuk karakteri ile öne çıkan oyuncu, ardından da geçen sezon Bir Peri Masalı isimli dizide Alina Boz ile başrolde buluştu. İlk başrolünde

Tarık Emir Tekin’in kariyer yükselişi son yıllarda yaşandı ve izleyiciler de rol yeteneğine hayran kaldı. Şimdi de oyuncunun hayranları yeni projeler bekliyor. Kendisine çeşitli teklifler yapıldığından bahseden Tekin, “Çok güzel projeler okumaya başladım. Hazırlık aşamasına girdim, kampa girdim. Tatili artık yapabileceğimi zannetmiyorum” diye konuştu.

Sadakatsiz dizisi ile parlayan Tarık Emir Tekin yeni projesini buldu, hazırlığa başladı! 7

Yeni projesi için hazırlıklara başladığını ve 2 aylık bir süreçte de yeni karakteri çıkartmak için çalışacağını anlatan Tarık Emir Tekin, proje hakkında hiçbir detay vermedi.

Hazırlık aşamasında olduğunu ve izleyicilerin çok güzel bir işle karşılaşacağını anlatan oyuncu, yakın zamanda detayların açıklanacağını da ifade etti.

Tüm benliği ile işine odaklandığını anlatan genç oyuncu, sanatın iyileştirici bir tarafının olduğunu da ifade etti. Tarık Emir Tekin, anlaşılan yeni sezonda yepyeni bir dizi projesi ile hayranlarının karşısına çıkacak gibi gözüküyor.