Ana sayfa Sosyal Medya Kuzey Yıldızı dizisinin Gökçe’si Nilsu Berfin Aktaş gizlice evlendi mi?

Kuzey Yıldızı dizisinin Gökçe’si Nilsu Berfin Aktaş gizlice evlendi mi?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Daha kariyerinin başında olan genç oyuncu Nilsu Berfin Aktaş, 2019 yılında başlayan Show TV dizisi Kuzey Yıldızı ile dikkatleri üzerine çekti. Canlandırdığı Gökçe karakteri ile kısa sürede tanınan ve çok beğenilen oyuncu, daha sonra Ölüm Zamanı isimli dijital dizide yer aldı.

Bu sezon Star TV ekranında Benim Hayatım isimli dizinin kadın başrolü olarak hayatının en önemli fırsatlarından birisini değerlendiren oyuncu, hikayenin ilgi çekmemesi nedeniyle ilk erken finalini de yaşamak durumunda kalacak.

Benim Hayatım dizisi için final kararı alındığı iddiası ortaya atılırken, Nilsu Berfin Aktaş hakkında çok farklı bir iddia konuşuluyor.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre Nilsu Berfin Aktaş gizlice evlenmiş. Henüz 23 yaşında olan oyuncunun işadamı Serdar Sertçelik ile gizli bir şekilde nikah yaptığı konuşuluyor.

Henüz kariyerinin başlarında olan Nilsu Berfin Aktaş kısa sürede çok sevildi ve yetenekleri ile de kendisini göstermeyi başardı. Hayran kitlesi de edinmeye başlayan oyuncunun, bu gizli evlilik konusunda ne söyleyeceği şimdiden merak konusu oldu.

Kuzey Yıldızı dizisinin Gökçe'si Nilsu Berfin Aktaş gizlice evlendi mi? 7

Oyuncu en son bir ödül törenine Serdar Sertçelik ile birlikte katılmış ve çok mutlu olduğunu söylemişti. Çiftin aşk yaşadıkları biliniyordu ama evlendiklerinden kimsenin haberi yoktu.

Yıldızı parlayan genç oyuncu ödülünü de alan Nilsu Berfin Aktaş, hayatında ilk kez böyle bir heyecan yaşadığını ve nice ödüller kazanmayı amaçladığını belirtmişti.

Hayatında her şeyin yolunda gittiğini söyleyen Nilsu Berfin Aktaş, sık sık Ankara ile İstanbul arasından gidip gelmek durumunda kalıyor. Oyuncu, Ankara’da yaşayan Serdar Sertçelik ile birlikteliği ile hem özel hayatında yoğun bir dönem yaşıyor hem de Benim Hayatım gibi bir Star TV yapımında başrol kadın oyuncusu olmanın gururunu taşıyor.