Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin dizisinde Esma’nın oğluna söylediği sözler yürek burkacak!

İstanbullu Gelin dizisinde Esma’nın oğluna söylediği sözler yürek burkacak!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Star TV’de ekrana gelen İstanbullu Gelin’in yeni bölümünde, Esma’dan Faruk’a şok sözler!

Başrollerinde Özcan Deniz, Aslı Enver, İpek Bilgin ve Salih Bademci’nin oynadıkları dizinin bu akşam yayınlanacak olan 61. bölümünde, evlilik arefesinde olan Esma’dan Faruk’a duygusal sözler geliyor.

Oğullarının Garip ile evlenmesini içlerine sindiremediklerini anlayan Esma, Faruk’a “Dünya bir yana evlatlarım bir yana. Bunu biliyorsun değil mi? Ben hiç bir adımımı, hiç bir seçimimi, size rağmen yaşayamam ki. İçinde sizin olmadığınız bir dünyada da yaşayamam. Eğer kendim için mücadele ederken, sizi kırıp döktüysem, gerekirse vazgeçerim” diyecek.

Faruk’un bu sözlere ne yanıt vereceğini ise bu akşam izleyeceğimiz yeni bölümde göreceğiz.

İstanbullu Gelin dizisinde Esma'nın oğluna söylediği sözler yürek burkacak! 7

YENİ BÖLÜM ÖZETİ
Adem’in, Dilara’ya sürprizi ne olacak?

Garip nişanlısı Esma’nın ailesini evinde ağırlamak ister. Fakat bu durum Faruk’un pek hoşuna gitmez ne yapacağını bilememektedir. Süreyya’nın desteği ile Faruk bir kaçış yolu bulur. Dilara, Adem’in boşanmayı geri çektiğini öğrendiği için konağa gider ve Adem’in bebek odası hazırladığını görür. Adem, Dilara’ya karşı olan öfkesini kusar. Senem ile Güneş’in gizli görüşmeleri Akif’in dikkatini çeker ve Akif’e hiç beklemediği bir bilginin yolunu açar. Ülfet ve Güneş, Sedef’i bertaraf ettiklerini düşündükleri noktada Sedef tekrar ortaya çıkarak herkesin dikkatin çekmeyi başarır.

İşte 61. bölümden ön izleme: