Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri İşte atv’nin yeni sezonda patlama yapacak yeni dizisi!

İşte atv’nin yeni sezonda patlama yapacak yeni dizisi!

tarafından ker_def

Ebru Şahin ve Edip Tepeli ile Destan yeni sezonda patlama yapabilir! Hazırlık süreci bir yıl süren; hikayesi, oyuncu kadrosu ve dekorlarıyla merakla beklenen dizinin ismi Destan… Atv ekranlarında yeni sezonun en iddialı projelerinin başında gelen Destan’ın başrollerinde Ebru Şahin ile Edip Tepeli bulunuyor.

atv’de 3 sezon süren Hercai dizisiyle büyük beğeni toplayan Ebru Şahin, milyonlarca hayrana kavuştu ve yetenekleri ile de takdir topladı. Son dönemde Destan dizisi için yoğun bir eğitim faaliyeti yaşayan oyuncu, yeni sezonda herkesi şaşırtmaya geliyor.

Yapım ve proje tasarımı Mehmet Bozdağ’a ait olan projede Ebru Şahin’e başrolde eşlik edecek olan kişi Edip Tepeli oldu. Birçok ünlü ismin arasından sıyrılıp başrolü kapan Edip Tepeli, geçen sezon Seferin Kızı dizisinde Kavruk Ömer karakterine hayat vermişti.

İşte atv'nin yeni sezonda patlama yapacak yeni dizisi! 8

Yönetmenliğini Emir Khalilzadeh’in üstlendiği; senaryosunu Nehir Erdem ile Ayşe Ferda Eryılmaz’ın kaleme aldığı ‘Destan’ dizisinde en çok başrol oyuncularının uyumu merak ediliyor.

Özel hazırlanan platoda çekimleri tüm hızıyla devam eden Destan dizisi izleyicileri sekizinci yüzyıla götürecek… Türklerin İslamiyet’e kabul etmesinden önceki döneme ait bir hikayenin anlatılacağı dizide önemli isimler bir araya geldi.

Yeni sezonun en dikkat çeken yapımlarından olan Destan’ın patlama yapma ve çok güçlü reytingler elde etme potansiyeli bulunuyor.

Merakla beklenen ‘Destan’ın afişi de paylaşıldı ve dizinin oyuncuları Ebru Şahin, Selim Bayraktar, Edip Tepeli, Deniz Barut, Burak Tozkoparan, Burak Berkay Akgül, Ecem Sena Bayır, Esra Kılıç bu afişte yerlerine aldı.

İşte atv'nin yeni sezonda patlama yapacak yeni dizisi! 9

Dizinin yapımcı ve proje tasarımcısı Mehmet Bozdağ, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla Destan’da izleyicinin dönem, hikaye ve prodüksiyon açısından çok farklı bir yapım bulacağını ifade etmişti.

Destan dizisinin; prodüksiyonu, hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla sadece Türkiye’de değil dünyada da çok konuşulacağını düşünen Mehmet Bozdağ hem inançlı hem de gururlu…

‘Destan’ yakında atv’de başlayacak. Henüz hangi gün ve hangi tarihte başlayacağına yönelik bir bilgi yok. Ancak sosyal medyaya yansıyan yorumlara bakılır ise izleyiciler Destan dizisini büyük bir merak ve heyecanla bekliyor.