Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim dizisine yeni katılan Ecem Sena Bayır, Nazlı Çetin ve Atakan Özkaya büyük fırsat yakaladı!

Kardeşlerim dizisine yeni katılan Ecem Sena Bayır, Nazlı Çetin ve Atakan Özkaya büyük fırsat yakaladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kardeşlerim isimli atv dizisi üçüncü sezonu ile yoluna devam ediyor ve çok da başarılı reytingler elde ediyor. Hikayesi de çok sevilen Kardeşlerim dizinde özellikle de genç oyuncular kariyerleri adına çok önemli bir fırsat yakaladı. Hikayeye yeni dahil olan karakterler ile birlikte genç oyuncular için de yeni bir fırsat doğmuş oldu.

Kardeşlerim dizisinin üçüncü sezonda 67. bölümü geride kaldı ve projeye yeni dahil olan Ecem Sena Bayır, Nazlı Çetin ve Atakan Özkaya adına çok önemli bir fırsat penceresi açılmış oldu.

Kardeşlerim dizisinin youtube kanalında abone sayısının 4 milyonu geçmesinin ardından genç oyuncular bir araya gelerek pasta keserek, bu başarıyı kutladı. Ekibe yeni dahil olmalarına rağmen genç isimlerin mutluluğu da sözlerine yansıdı.

Hikayede Afra karakterinde izlediğimiz Ecem Sena Bayır, “Mutluyum, çok iyiyim herkes çok tatlı zaten. Kendimi hiç kötü hissetmedim geldiğimde de herkes çok arkadaş canlısı, mutluyum yani. 4 milyon olmuşuz, hayırlı olsun” açıklamasını yaptı.

Diziye Leyla isimli karakter ile dahil olan Nazlı Çetin, şunları söyledi: “Yeni dahil oldum ama çok heyecanlı hissediyorum ve hiç ayrı hissetmememe sebep oldular hem ekip hem de oyuncu arkadaşlarım. Bunun için çok teşekkür ediyorum. Aynı zamanda benim içinde gurur verici bir olay.”

Hikayede Sarp olarak izlediğimiz Atakan Özkaya, “Ben de bu heyecanı yeni yaşamaya başladım, çok mutluyum. Daha nice milyonlara, çok mutluyuz, çok güzel çalışıyoruz. Herkese teşekkür ederim” diye konuştu.

Dizinin 3 yeni oyuncusu da hikayeler geliştikçe sosyal medya ortamında izleyicilerden daha çok ilgi görüyor ve bu onlar adına iyi bir kariyer fırsatı olarak gözüküyor.