Ana sayfa Sosyal Medya Ebru Şahin’in Destan dizisinde en çok korktuğu şey ortaya çıktı!

Ebru Şahin’in Destan dizisinde en çok korktuğu şey ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Ebru Şahin yeni sezonda Destan isimli diziyle izleyicilerin karşısına çıkacak. 23 Kasım Salı akşamı yayınlanacak olan ilk bölüm heyecanla bekleniyor. Destan dizisinin fragmanları büyük ilgi gördü ve izleyiciler de heyecanla bekliyor…

Hercai isimli dizideki naif Reyyan karakterinin ardından oyuncuyu savaşçı bir kadın olarak Destan dizisinde izleyeceksiniz. Çekimler öncesinde özel eğitimler alan oyuncu, savaşçı bir kadın olmaktan da çok memnun. Hayalini yaşadığını anlatan Ebru Şahin, sette yaşanan bazı kazalardan ise bahsetmek istemedi.

Çekimler sırasında sıkıntılar yaşandığı, kazaların da olduğu Ebru Şahin’in sözleri ile ortaya çıktı. Oyuncu, “Küçük kazalar diyeyim ama bir şey söylemem doğru olmaz” diyerek detay vermek istemedi.

“Kazalardan çok bahsetmeyelim ki, çok çağırmayalım” ifadesini kullanan oyuncu, hikayenin geçtiği sekizinci yüzyılın ortamından da fazlasıyla etkilenmiş.

Şamanizm izleri taşıyan yönleri olduğunu söyleyen Ebru Şahin’in rolüne kendisini ne kadar kaptırdığı da ortaya çıkıyor. Oyuncu, “Biraz inandığımız ve anlattığımız dönemden de şamanizmden de etkiler var hayatımızda. Bazı kötü enerjilere inanıyoruz ve çağırmamayı tercih ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Şamanizme daha önceden de ilgisinin olduğunu anlatan oyuncu, süreçten keyif alarak geçtiğini anlattı.