Ana sayfa TV Programları İşte bu Güldür Güldür Show programı için büyük bir gurur!

İşte bu Güldür Güldür Show programı için büyük bir gurur!

tarafından ker_def

Show TV’de ekrana gelen, yapımını BKM’nin üstlendiği, televizyon ve tiyatro tarihine adını altın harflerle yazdıran ‘Güldür Güldür Show’ onuncu sezonuyla ekrana gelmek için gün sayarken programın hayranları da heyecanla yeni dönemi bekliyor.

9 sezon süren muhteşem başarının ardından Bilal karakterini canlandıran Onur Buldu’nun ayrılması ile dikkatleri çeken Güldür Güldür Show ekibi, yeni  sezonda da yine milyonlarca izleyiciye kahkaha attırmayı hedefliyor. Programın 10. sezona kadar gelmiş olması bile çok büyük bir gurur kaynağı. İzleyicinin ilgisinin de sürmesi nedeniyle programın daha uzun yıllar devam etmesi mümkün gözüküyor.

Güldür Güldür Show’un onuncu yılına özel hazırlanan afişi için tüm oyuncular birbirinden şık kıyafetlerle poz verdi. Oyuncuların pozlarında dikkat çeken detay, 9 yıla yayılan büyük başarının gururuydu.

İşte bu Güldür Güldür Show programı için büyük bir gurur! 7

Show TV’de izleyicisiyle buluşacak ‘Güldür Güldür Show’un yeni sezon çekimleri her yıl olduğu gibi büyük bir ilgiyle karşılandı. Kahkaha denildiğinde akla gelen ilk adres ‘Güldür Güldür Show’ renkli görüntülerin yansıdığı çekiminin ardından beklenen afişini de hayranlarının beğenisine sundu.

Ali Sunal’ın moderasyonuyla ekrana gelen ‘Güldür Güldür Show’da 10. sezon kadrosunda şu oyuncular bulunuyor:

“Açelya Topaloğlu, Alper Kul, Aylin Kontente Kul, Aziz Aslan, Berkay Tulumbacı, Burak Topaloğlu, Doğa Rutkay, Erdem Yener, Giray Altınok, Gürhan Altundaşar, Hasibe Eren, İrem Kahyaoğlu, Mahir İpek, Meltem Yılmazkaya, Onur Atilla, Ömür Arpacı, Özgün Aydın, Özgün Bayraktar, Toygan Avanoğlu, Uğur Bilgin, Ünal Yeter.”

Tiyatro salonundaki kahkahaları ekrana taşıyan program eğlenceli skeçleri ve tiplemeleriyle alkışlanmaya devam edecek.

Yenilenen kadrosu ve her yaştan izleyici için gündemi belirleyen içerikleri ile ‘Güldür Güldür Show’ yakında Show TV’de.