Ana sayfa Dizi Haberleri Nalan ve Hayri’nin hikayesi şimdi başlıyor! Camdaki Kız’daki o sahne, bölüme damgasını vurdu!

Nalan ve Hayri’nin hikayesi şimdi başlıyor! Camdaki Kız’daki o sahne, bölüme damgasını vurdu!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Kanal D’nin sevilen dizisi Camdaki Kız, bu hafta 51.bölümüyle ekrandaydı. Perşembe akşamları yayınlanan dizi, reytingleriyle de kanalın yüzünü güldürüyor. Dizinin hikayesi merakla takip edilirken, oyunculuklar da ayrıca övgüler alıyor. Burcu Biricik’in Nalan karakteriyle her bölüm övgü dolu yorumlar alması ile birlikte, gerçek bir hayat hikayesinden alıntılanan dizideki olaylar, başka bir yere akmaya başladı artık!

Dizinin esas kız ve esas oğlanı olarak iki sezon boyunca Nalan ve Sedat’ı izledik. Feyyaz Şerifoğlu, Sedat karakteri ile başarılı bir oyunculuk sergiliyor. Giderek izleyicinin daha çok sinir olduğu Sedat’ın Nalan’ı önemsemeyen, yaralayan, sürekli eleştiren evin çapkın ve sorumsuz oğlanı halleriyle artık kimse onu Nalan’a layık bulmuyor!

Hayri ile ilişkisi giderek daha derinleşen Nalan, duygularına hakim olmakta zorlanıyor. Kimi izleyiciler, son derece baskıcı olarak büyütülmüş ve mutsuz bir kadın olan Nalan’ın artık mutlu olmasını istiyor ve Hayri ile gitmesi fikrini benimsiyor. Ancak bazı izleyiciler, bu durumdan pek hoşnut değil! Nalan’ı Hayri’ye pek yakıştırmıyorlar!

Nalan ve Hayri'nin hikayesi şimdi başlıyor! Camdaki Kız'daki o sahne, bölüme damgasını vurdu! 17

OGM Pictures imzalı dizinin gerçek hayattan alınan hikayesi, Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabından alınmakta. Diziyi izlerken kitabını da okuyan izleyiciler, Nalan’ın sonunda Hayri ile gideceğini biliyor. Dizide de aynı hikayenin yaşanması bekleniyor. Zaten olaylar da bu şekilde akmaya başladı.

Kendisine gelen isimsiz notlarda Hayri ile öpüşürken göründüğünü bilen Nalan, bu kişinin tehditleri karşısında zor anlar yaşıyor. Hayri ise umarsız! Bu tavrı Nalan’ız olduğu kadar izleyenleri de sinir ediyor. Nalan’ın son aldığı notla birlikte gelen tehdit karşısında iyice duygularının karışması, ortaya izleyenlerin içine dokunan bir sahne çıkardı!

Nalan ve Hayri'nin hikayesi şimdi başlıyor! Camdaki Kız'daki o sahne, bölüme damgasını vurdu! 18

Burcu Biricik’in bu sahnedeki oyunculuğu ayrıca övgüler alırken, Cihangir Ceyhan’ın da Hayri rolünde sadece bakışlarıyla Nalan’ın sözlerine verdiği tepkilerle başarılı oyunculuğu takdir görmekte. İki oyuncunun karşılıklı sahneleri, 51. bölüme de damga vuran bir sahneydi! Aynı zamanda Nalan’ın içini açtığı, duygularını ortaya döktüğü, çaresizce, kendisini anlayan tek kişi olan Hayri’ye sarılması, herkesin içine dokundu! Bu sırada onları izleyen Muzo da sahnenin sonunda ortaya çıktı!

Camdaki Kız dizisinde artık Nalan ve Hayri’nin aşk hikayeleri başlıyor! Bir süredir aralarında duygusal durumlar olsa da Nalan ilk kez bu kadar net bir şekilde duygularını anlattı ve Hayri’ye sarıldı. Bu noktadan sonra ikilinin ilişkilerinin de çok başkalaşacağı tahmin ediliyor.

İşte o sahneye gelen yorumlardan bazıları…

İşte dizinin o sahnesine gelen yorumlardan bazıları…

Nalan ve Hayri'nin hikayesi şimdi başlıyor! Camdaki Kız'daki o sahne, bölüme damgasını vurdu! 19

Nalan ve Hayri'nin hikayesi şimdi başlıyor! Camdaki Kız'daki o sahne, bölüme damgasını vurdu! 20

Nalan ve Hayri'nin hikayesi şimdi başlıyor! Camdaki Kız'daki o sahne, bölüme damgasını vurdu! 21

Nalan ve Hayri'nin hikayesi şimdi başlıyor! Camdaki Kız'daki o sahne, bölüme damgasını vurdu! 22

Nalan ve Hayri'nin hikayesi şimdi başlıyor! Camdaki Kız'daki o sahne, bölüme damgasını vurdu! 23

Nalan ve Hayri'nin hikayesi şimdi başlıyor! Camdaki Kız'daki o sahne, bölüme damgasını vurdu! 24

Nalan ve Hayri'nin hikayesi şimdi başlıyor! Camdaki Kız'daki o sahne, bölüme damgasını vurdu! 25

Nalan ve Hayri'nin hikayesi şimdi başlıyor! Camdaki Kız'daki o sahne, bölüme damgasını vurdu! 26

Nalan ve Hayri'nin hikayesi şimdi başlıyor! Camdaki Kız'daki o sahne, bölüme damgasını vurdu! 27