Ana sayfa Dizi Haberleri İşte Çağatay Ulusoy ve Alina Boz’un Süslü Korkuluk hikayesinin konusu…

İşte Çağatay Ulusoy ve Alina Boz’un Süslü Korkuluk hikayesinin konusu…

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son günlerin belki de en çok merak edilen yeni dizilerinden birisi de Süslü Korkuluk. Özellikle Çağatay Ulusoy’un İçerde dizisinin ardından yeniden ekrana döneceği bir dizi olarak dikkatleri çekmişti. Ardından Ulusoy’un partnerinin Alina Boz olarak açıklanmasıyla birlikte diziye olan merak da arttı…

Her iki oyuncu da son yılların en gözde ve başarılı oyuncularından. İkilinin ekran partnerliği hayranları tarafınndan da heyecanla bekleniyor. Alina Boz’un son olarak rol aldığı Maraşlı dizisinde Burak Deniz ile ekran uyumu büyük beğeni toplamıştı. Bu kez Süslü Korkuluk dizisinde Çağatay Ulusoy ile nasıl bir uyum yakalayacağı merak konusu…

Diziyle ilgili ayrıntılar ise gündeme geldikçe heyecanı da artırıyor. Süslü Korkuluk dizisi, TV8’in yeni iddialı projelerinden birisi olacağı söyleniyordu. Ancak hafta içinde beklenmeyen bir gelişme oldu. Yapımcı şirket OGM Pictures ortakları Onur Güvenatam ve Gülseren Budayıcıoğlu’nun Acun Ilıcalı ile anlaşmazlığa düştüğü ve dizinin TV8’de yayınlanmayacağı gündeme geldi.

Süslü Korkuluk dizisine şu anda kanal arandığı konuşulmakta. Birsen Altuntaş’ın verdiği bilgilere göre ayrıca dizinin dijitalde de yayınlanma ihtimali var. Kanalı netleşmese de proje rafa kalkmış değil.

Dizinin oyuncu kadrosu için çalışmalar halen sürüyor. Başroller dışında bir kaç isim daha gündeme geldi. Geçtiğimiz günlerde dizinin tanıtım filmi ekrana gelmişti. Çağatay Ulusoy’un tek başına yer aldığı bu tanıtımın ardından çekimlerin başlaması bekleniyordu ancak yönetmen Cem Karcı’nın koronavirüse yakalanması nedeniyle çalışmalar yavaşladı.

İşte Çağatay Ulusoy ve Alina Boz'un Süslü Korkuluk hikayesinin konusu... 7

Süslü Korkuluk dizisinin ilk tanıtımı ile büyük dikkat çektiği sosyal medya yorumlarına da yansıdı. 2022’nin iddialı projelerinden birisi olarak şimdiden konuşulmaya başlanan dizi için ilk tüyo da henüz yeni ortaya çıktı.

Tanıtımda da görüldüğü üzere Çağatay Ulusoy dizide bir terziye hayat veriyor. Gelen tüyoya göre gelinlik diktiği kadına aşık olacak bir modacının hikayesi anlatılıyor Süslü Korkuluk dizisinde. Modacıyı Ulusoy oynarken, aşık olacağı kadını da Alina Boz canlandıracak…

Olgun Şimşek

Son dönemin başarılı işlerine imza atan OGM Pictures imzalı dizinin çalışmaları devam ederken kadroya, rol aldığı her yapımda adından söz ettiren Olgun Şimşek dahil oldu. Şimşek en son Ramo dizisinde Cihangir karakterine hayat vermişti. Aynı zamanda Menajerimi Ara ile ekranlara gelen Fatih Artman’a da teklif götürüldüğü konuşuluyor.

İşte dizinin ilk tanıtım filmi…