Ana sayfa Sosyal Medya Uzun süredir aşk yaşayan şarkıcı Sıla ile oyuncu İlker Kaleli evleniyor mu?

Uzun süredir aşk yaşayan şarkıcı Sıla ile oyuncu İlker Kaleli evleniyor mu?

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pop müziğin başarılı isimlerinden Sıla ile ünlü oyuncu İlker Kaleli uzun süredir kitaplara yazılacak bir aşk yaşıyorlar. İkili mutlu anlarını sosyal medyadan gönül rahatlığıyla paylaşırken birbirleriyle ilgili romantik açıklamalarda bulunmayı da ihmal etmiyorlar.

Pandemi dönemiyle birlikte medyadan uzak kalan Sıla, verdiği bir röportajda, “Biraz daha dinginleştim. Köşeli ve daha serttim, biraz daha yumuşadım. Gerçeklerle yüzleşmek bana iyi geldi. Bu dönemi biraz daha üretken geçirdim” ifadelerini kullanmıştı.

Uzun süredir aşk yaşayan şarkıcı Sıla ile oyuncu İlker Kaleli evleniyor mu? 42
Sevgilisi İlker Kaleli için, “Hayat muktedir bir buse kondurdu yüzüme” diyen Sıla, “Kimseye nasip olmayan mutluluklar yaşadım hayatta ama şimdi de böyle mutluyum diyelim” ifadesini kullanmıştı.

Son zamanlarda Sıla’nın İlker Kaleli ile evleneceği iddia edilmiş, hatta düğün hazırlıklarını gizlilik içinde yürüttükleri söylenmişti. Sıla bu konuda gelen sorulara artık kayıtsız kalamadı ve “Yok öyle bir şey” diyerek şimdilik noktayı koydu.

Sıla’nın bu açıklaması üzerine eski sevgilisi Ahmet Kural ile yaşadıklarından sonra her ne kadar çok aşık olsa da emin adımlarla ilerlemek istediği ve bu nedenle de ağırdan aldığı yorumları yapıldı.