Ana sayfa Sosyal Medya İşte izlenme rekoru kıran Yargı dizisinde mahşerin 4 atlısı!

İşte izlenme rekoru kıran Yargı dizisinde mahşerin 4 atlısı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-  Kanal D’nin Ay Yapım imzalı dizisi Yargı, 18 Eylül Pazar akşamı yayınlanan 35. bölümüyle sezona hızlı bir giriş yaptı. Hikayesiyle izleyiciyi ekrana kitleyen dizinin senaryosu ünlü senarist Sema Ergenekon’a ait. Her bölümü merakla beklenen dizinin oyuncularının sosyal medya paylaşımları da izleyici tarafından ilgiyle takip ediliyor.

“Acaba sosyal medya paylaşımlarından dizinin hikayesiyle ilgili bir tüyo yakalayabilir miyim” diye başrol oyuncuları Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nu merakla takip eden Yargı izleyicisi oyuncuların son paylaşımıyla mest oldu.

37. Bölümün senaryosunda Sema Ergenekon, Kaan Urgancıoğlu, Pınar Deniz, Mehmet Yılmaz Ak ve Uğur Aslan’ı, “Mahşerin dört tatlı atlısı” olarak tanımladı.

İşte izlenme rekoru kıran Yargı dizisinde mahşerin 4 atlısı! 8

Pınar Deniz, senaryonun bu kısmını sosyal medyada paylaştı. Bunun üzerine oyunculardan yeni bir fotoğraf paylaşımı geldi.  Setten paylaşımda bulunan dört ünlü oyuncu dizide ‘Savcı Derya’ karakterini canlandıran rol arkadaşları Şükran Ovalı’yı da etiketlemeyi ihmal etmediler.

İşte izlenme rekoru kıran Yargı dizisinde mahşerin 4 atlısı! 9

Öte yandan her Pazar yeni bölümleri ile ekrana gelen, reyting rekortmeni Yargı’nın 25 Eylül Pazar akşamı ekrana gelecek yeni bölüm tanıtımı da yayınlandı. Yayınlanan tanıtımda Ilgaz’ın kendisine bırakılan notla Ceylin arasındaki bağlantıyı bulmaya çalıştığı anlar dikkat çekiyor.

Hikayesiyle herkesi ekrana kilitleyen Yargı’nın yeni bölümünden yayınlanan tanıtım birçok soru işaretini de beraberinde getiriyor. Kuyudan çıkarılan bıçağın üzerinde Neva’nın parmak izinin olduğunu duyan Pars, bir kez daha yıkılırken, Yekta’nın Laçin’in evine gitmesi ve Laçin’in Ceylin’den yardım istemesi ise hikâyede kartların yeniden dağıtılacağının ipuçlarını veriyor.