Ana sayfa Dizi Haberleri Camdaki Kız dizisi üçüncü sezonda çok daha iddialı bir dizi haline geldi!

Camdaki Kız dizisi üçüncü sezonda çok daha iddialı bir dizi haline geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında perşembe akşamları Camdaki Kız dizisinin serüveni devam ediyor. Üçüncü sezona eni başlayan dizinin hikayesi yine psikolojik derinlik açısından izleyicileri fazlasıyla etkiledi. Çok iyi ve güçlü bir hikayeye sahip olan dizinin üçüncü sezon başlangıcı da izleyicileri derinden etkiledi. Hikaye akıyor ama tüm kişiler kategorisinde 49. bölümün ortalamanın altında reytingler elde etmesi can sıkıcı bir durum. AB ve ABC1 gruplarında ise dizi güçlü bir pozisyonda bulunuyor.

Dizinin sürprizlerle dolu olduğunu belirten oyuncular, yeni sezonda da milyonları Kanal D ekranına çekecek bir yapım hazırlıyor. Dizide Feride karakterini canlandıran Nur Sürer, “Seyirciyi gerçekten her bölüm sonunda heyecanlandıracak hikayemiz var” diyerek yine çok iddialı olduklarını ortaya koydu.

Dizinin setinde yoğun bir çalışma programı uygulanıyor ve her sahneye büyük özen gösteriliyor. Kanal D’nin ilk iki sezonda büyük başarılar kazandığı dizinin hikayesi Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimdeki romanından alındı. Gerçek bir hayat hikayesi olarak sunulan Camdaki Kız dizisinde üçüncü sezon Nalan ile Hayri’yi birlikte gören ve onlara bir not bırakan kişinin kim olduğu merakı ile başladı.

Camdaki Kız dizisi üçüncü sezonda çok daha iddialı bir dizi haline geldi! 7

Dizide Sedat karakterini canlandıran Feyyaz Şerifoğlu, hikayedeki bilinmeyen noktalara değinerek şunları anlattı: “Bi bilinmeyen, aslında öteki bilinmeyeni götürecek gibi” diye konuştu. Sedat karakterine hak vermeye çalıştığını anlatan oyuncu, seyircinin bu karaktere hak vermediğini ama biraz da Sedat açısından olaylara bakılması gerektiğini düşünüyor.

Dizide Selen karakterinde izlediğimiz Selma Ergeç de Nalan ve Hayri’yi kimin gördüğü konusunu senaristlere sorduğunu ama kendisine bile hiçbir şey söylenmediğini açıkladı.

Muzaffer karakterini canlandıran Enis Arıkan da üçüncü sezonun kilit isimlerinden birisi olmaya devam edecek. “Muzo’nun başına gelmeyen kalmadı” diye konuşan Enis Arıkan, artık odasında çıkacağını ve bunun da bir nedeni olduğunu ifade etti.