Ana sayfa Dizi Haberleri Atatürk dizisine özel hazırlanan Aras Bulut İynemli hayranlarının heyecan giderek artıyor!

Atatürk dizisine özel hazırlanan Aras Bulut İynemli hayranlarının heyecan giderek artıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. yılına denk gelen 2023’te Disney Plus’ta yayınlanacak olan Atatürk isimli yeni dizinin ön hazırlıkları uzun sürdü ve geçtiğimiz aylarda da ekibin çekimler için sete çıktığı yönünde haberler basına yansıdı. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün hayatının anlatılacağı ve Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşuna izleyicileri götürecek olan dizinin başrolünde Aras Bulut İynemli bulunuyor.

Atatürk’ü farklı zamanlarda canlandıracak oyuncular arasında Aras Bulut İynemli de bulunuyor ve bu rol için de uzun bir süredir çalışmalarını sürdürüyor. Atatürk rolüne büyük önem veren ve aylarca kendisini dış dünyaya kapatarak rolün hazırlıklarını yapan Aras Bulut İynemli, hayranlarını da çok heyecanlandırdığı bir döneme başladı. Diziden gelecek haberler merakla bekleniyor ve Atatürk projesinin 2023 yılında çok konuşulmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Disney Plus’ın Türkiye’de özel anlaşma yaptığı ünlü isimler arasında bulunan oyuncu, platformun tanıtım filminin çekimlerinde de yer aldı. İstanbul’da yapılan çekimlerde zaman zaman vapur veya teknelerde seyahat eden oyuncu, sempatik halleri ile ilgi odağı oldu.

Atatürk dizisine özel hazırlanan Aras Bulut İynemli hayranlarının heyecan giderek artıyor! 8

Songül Öden, Sarp Akkaya, Berk Cankat, Mehmet Günsür, Sahra Şaş, Bertan Asllani gibi isimler ile anlaşmalar yapıldığı ortaya çıkmıştı. Ayrıca dizide Esra Bilgiç’in de rol alacağı ortaya çıktı ve diziye daha birçok önemli ismin de katkı yapması bekleniyor.

Aylar önce rolüne hazırlandığını çok heyecanlı olduğunu söyleyen Aras Bulut İynemli, verimli bir hazırlık süreci geçirdi. Proje hakkında fazla bir ayrıntı vermek istemeyen oyuncu, kendini dış dünyaya kapattığını da belirtti.

Oyuncu, “Layık olmaya çalışıyorum, elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum, inşallah yapacağım da. Bütün ekip heyecanlı, ulu önderimizi anlatmak için. Gerçekten okurken heyecanlanıyorum, gözlerim doluyor” diyerek de bu projeye ne kadar büyük önem verdiğini ortaya koydu.

Atatürk dizisine özel hazırlanan Aras Bulut İynemli hayranlarının heyecan giderek artıyor! 9

Çok duygusal bir sürecin içinde bulunan ve Atatürk gibi dünya tarihine adını yazdırmış bir lideri canlandıracak olmanın heyecanını yaşayan oyuncu, bunu büyük bir onur olarak görüyor.

İynemli, “Ben belirli bir kesim tarafını oynayacağım, belirli yıllarını” diyerek de dizideki rolünün sınırlı bir dönemi kapsayacağını da ifade etmiş oldu.

Disney Plus tarafından çekimlerin kamera arkası görüntüleri paylaşıldı ve oyuncunun sempatisi hayranlarını da büyüledi.