Ana sayfa Dizi Haberleri İşte Kanunsuz Topraklar’ın başrolleri Uğur Güneş ve Esra Bilgiç’ten birlikte ilk poz!

İşte Kanunsuz Topraklar’ın başrolleri Uğur Güneş ve Esra Bilgiç’ten birlikte ilk poz!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Merakla beklenen ekranın yeni dizi çifti Uğur Güneş ve Esra Bilgiç, şu sıralar hummalı bir hazırlık içerisinde. Fox Tv’de yayınlanacak olan Kanunsuz Topraklar isimli dizide birlikte kamera karşısına geçecek olan iki oyuncu, birlikte ilk pozlarını verdiler!

Ekran uyumları merak konusu olan Esra Bilgiç ve Uğur Güneş, bir süredir yoğun bir şekilde ata biniyorlar. Ayrı ayrı bir kaç gündür at binerken çekilen pozlarını instagram hesaplarından paylaşıyorlardı. Bu kez birlikte pozlarını paylaştılar.

Hayranlarının büyük bir merakla bekledikleri Kanunsuz Topraklar dizisinde ata binecekleri yaptıkları paylaşımlardan da anlaşılan iki oyuncu, aşağıdaki pozlarıyla takipçilerine güzel bir sürpriz yaptılar.

İşte Kanunsuz Topraklar'ın başrolleri Uğur Güneş ve Esra Bilgiç'ten birlikte ilk poz! 13

Esra Bilgiç’in instagram hesabından yaptığı paylaşımı daha sonra Uğur Güneş repost etti. Takipçilerinin sosyal medyada sevinç çığlıkları attıkları ve pek çok övgü dolu yorum yaptıkları iki isim, şimdiden ekran uyumunu yakalamış görünüyorlar!

İşte Kanunsuz Topraklar'ın başrolleri Uğur Güneş ve Esra Bilgiç'ten birlikte ilk poz! 14

Gold Film imzalı dizi öncesinde çalışmalarına başlayan Güneş ve Bilgiç, birlikte gittikleri at çiftliğinde beraber vakit de geçirdiler.

İşte Kanunsuz Topraklar'ın başrolleri Uğur Güneş ve Esra Bilgiç'ten birlikte ilk poz! 15

Esra Bilgiç, Uğur Güneş’in sevimli yavru köpeklerle oynarken fotoğraflarını çekti. Uğur Güneş’in instagram sayfasından paylaşımına Esra Bilgiç’in kamerası notunu düşmesinden, rol arkadaşının gözünden fotoğraflar olduğu da anlaşıldı.

İşte Kanunsuz Topraklar'ın başrolleri Uğur Güneş ve Esra Bilgiç'ten birlikte ilk poz! 16

Kanunsuz Topraklar dizisinde Uğur Güneş Davut isimli bir maden işçisine, Esra Bilgiç ise Gülfem isimli bir madencinin kızına hayat verecek.

İmkansız aşklarıyla ekrana yine etkileyici bir aşk hikayesi ile gelecek iki oyuncu. 1940’lı yıllarda Zonguldak’ta geçecek olan dizi için, İstanbul Beykoz’da döneme uygun plato hazırlanıyor.

İşte Kanunsuz Topraklar'ın başrolleri Uğur Güneş ve Esra Bilgiç'ten birlikte ilk poz! 17

Dizinin çekimlerinin 28 Mayıs’ta yani gelecek hafta başlaması planlanıyor. Yönetmenliğini Faruk Teber’in yaptığı dizinin senaryosunu da Zülküf Yücel kaleme almakta.

İşte Kanunsuz Topraklar'ın başrolleri Uğur Güneş ve Esra Bilgiç'ten birlikte ilk poz! 18

İşte Kanunsuz Topraklar'ın başrolleri Uğur Güneş ve Esra Bilgiç'ten birlikte ilk poz! 19