Ana sayfa Dizi Haberleri İşte Star TV’nin son yıllarda Sefirin Kızı ile birlikte en iyi dizisi!

İşte Star TV’nin son yıllarda Sefirin Kızı ile birlikte en iyi dizisi!

tarafından ker_def

Son yıllarda birçok diziyi yayından kaldıran Star TV, bir türlü istediği reytinglere ulaşamamıştı. Geçen sezon final yapan Sefirin Kızı dizisinin ilk başladığı dönemde elde ettiği yüksek reytingler, ilk sezonun çok iyi gitmesi ama ikinci sezonda işlerin tersine dönmesini izlemişti.

Star TV, birbiri ardına birçok dizi denemesi yaptı. Bir ara Menajerimi Ara çok iyi çıkış gerçekleştirdi ama sonrasında ciddi bir izleyici kaybı yaşadı. Kaderimin Oyunu ise son yıllarda Star TV’nin aradığı çıkışı sağlayan bir yapım olarak öne çıktı.

İşte Star TV'nin son yıllarda Sefirin Kızı ile birlikte en iyi dizisi! 7

1 yıllık dönemde tam 13 dizi yayınlayan ve ikisi hariç diğer yapımlarda tam da istediğini elde edemeyen bir Star TV görüyoruz. Şimdi ise bu sezonun en iyi çıkış yapan dizisi olarak Kaderimin Oyunu dikkatleri çekiyor. Üçüncü bölümü yayınlanan dizi gayet başarılı sonuçlar aldı ve izleyiciler tarafından da çok beğenildi.

Akın Akınözü ile Öykü Karayel isimleri de sosyal medyada bir hayli öne çıktı. Sarp Apak ise komedi rollerinin ardından sergilediği dram performansı ile hayranlarının gönlünü bir kez daha kazandı.

Son yılların en başarılı Star TV dizilerinin başında gelen Sefirin Kızı’ndan sonra Kaderimin Oyunu’nun da onun izinde olduğunu söyleyebiliriz

Hercai dizisindeki muhteşem çıkışının ardından Akın Akınözü’nün dünyanın dört bir yanına yayılan hayranlarını da büyük merakla takip ettikleri Kaderimin Oyunu dizisinin, Cuma reytinglerinde ciddi değişimlere neden olması da önemli bir detay olarak dikkat çekiyor.

Kaderimin Oyunu, gelecek haftalarda yükseliş sergileme şansına da sahip ve birincilik için de aday olabilecek konumda bulunuyor.