Ana sayfa Dizi Fragmanları Nefesler tutuldu, Kaderimin Oyunu dizisinde yalanlar ortalığa saçılıyor!

Nefesler tutuldu, Kaderimin Oyunu dizisinde yalanlar ortalığa saçılıyor!

tarafından ker_def

Kaderimin Oyunu dizisinin ilk 3 bölümü büyük bir beğeni topladı. Dizide ilk 3 bölüm sonunda ortaya çıkan manzara, izleyicilerin hikayeyi beğendiği ve sadık bir grubun da oluştuğu şeklinde. Akın Akınözü, Öykü Karayel ve Sarp Apak bu sezon Star TV’nin elde ettiği en iyi reytingleri alarak kanalın izlenme oranlarını da bir hayli yukarıya taşıdı.

Hikayede heyecan arttıkça yeni bölümlere olan izleyici ilgisi de artıyor. 24 Aralık Cuma akşamı yayınlanacak olan dördüncü bölüm öncesinde de nefesler tutuldu. Kapıya gelen polisler, Asiye ve çocuklarının mı peşinde? Bu sorunun yanıtı merak ediliyor.

Dizinin yeni bölümü öncesi birçok soru işareti var. Sosyal medyada da izleyiciler hem bu soruları soruyor hem de olumlu yorumlar yaparak diziye desteklerini sergiliyor.

Nefesler tutuldu, Kaderimin Oyunu dizisinde yalanlar ortalığa saçılıyor! 7

Yapımını Nazlı Heptürk’ün üstlendiği NGM Medya imzalı ‘Kaderimin Oyunu’, 17 Aralık akşamı yayınlanan 3. bölümüyle seyirciyi Star ekranına kilitledi. Bölüm sonunda yayınlanan yeni bölüm tanıtımıyla da büyük merak uyandıran ‘Kaderimin Oyunu’, sosyal medyada da binlerce beğeni dolu yorum aldı.

Yönetmenliğini Emre Kabakuşak’ın yaptığı, senaryosunu ise Gül Abus Semerci kaleme aldığı Kaderimin Oyunu yayınlanan tanıtımı ile büyük merak uyandırdı.

Şimdi herkes kapılarına dayanan polislerin neden geldiğini merak ediyor. Asiye ve çocuklar yakayı ele mi verecekler? Yalanlar tek tek ortaya mı çıkacak? Nefesler tüm bu sorular ve daha fazlası için tutulurken, sosyal medyada da büyük ses getiren dizi, “#kaderiminoyunu” etiketiyle binlerce yorum aldı.

‘Kaderimin Oyunu’, yeni bölümüyle Cuma günü Star’da…