Ana sayfa Dizi Haberleri İşte yeni yılda en çok merak edilen TRT dizisi!

İşte yeni yılda en çok merak edilen TRT dizisi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçtiğimiz aylarda çekimlerine başlanan Mevlana isimli TRT dizisi çok merak ediliyor… TRT’nin dijital plaftormu için hazırlandığı bilinen dizide Mevlana Celalettin-i Rumi’nin hayatı anlatılacak.

Diziyi bu kadar önemli bir hale getiren durum hem hikaye hem de oyuncu kadrosunu çok dikkat çekici olması. Mevlana’nın öğretisi ve bunun Anadolu’ya olan büyük etkisi biliniyor. Can Ulkay’ın yönetmenliğini yaptığı ve Ali Aydın’ın da senaryosunu yazdığı dizinin çok etkili bir oyuncu kadrosu var.

İşte yeni yılda en çok merak edilen TRT dizisi! 36

Adeta ünlüler buluşması olarak adlandırılan dizinin kadrosunda Bülent İnal’ı başrolde görüyoruz. Konya’da muhteşem bir platoda yapılan çekimler için çok ciddi hazırlıklar yapıldı. Sonrasında ise oyuncular ve teknik ekipler bir araya gelerek çekimlere başlanmıştı.

Kaan Yıldırım, Ahu Türkpençe, İlker Aksum, Ushan Çakır, Levent Can, Devrim Özkan, Burç Kümbetlioğlu, Mert Turak, Erdal Yıldız, Yusuf Çim, Nilay Deniz, Mert Karabulut, Turgay Aydın, Can Nergis, Baki Davrak, Burak Can, Gizem Aydın, Muhammet Emre Kaya, Musa Evren, Betigül Ceylan ve Haluk Piyes gibi önemli isimlerin buluştuğu dizi, 2022 yılının en çok merak edilen yapımı oldu.

İşte yeni yılda en çok merak edilen TRT dizisi! 37

Tülin Oral’ın da çekimler sırasında vefat eden Semra Dinçer’in yerine hikayeye dahil olması ve Konya’ya gitmesi en son yaşanan gelişmeydi.

Kale Film imzasını taşıyan dizi izleyicileri 13. yüzyıla götürecek. O dönemin mimarisi, kostümleri ve aksesuarları da merak ediliyor.