Ana sayfa Dizi Haberleri Karagül dizisinin yapımcısından Masum ve Güzel dizisi geliyor!

Karagül dizisinin yapımcısından Masum ve Güzel dizisi geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türk dizi sektörünün önemli isimlerinden birisi olan Şükrü Avşar, yeni bir projenin hazırlıklarını yapıyor. Bir döneme damgasını vuran Karagül isimli dizide de yapımcı olarak yer alan Şükrü Avşar, Masum ve Güzel isimli yeni dizi için çok önemli bir anlaşma yaptı.

Özcan Deniz ile Karagül dizisinde birlikte çalışan Şükrü Avşar, ünlü oyuncu ile bir kez daha anlaştı. İkili yeni sezonda etkileyici bir kadın hikayesinin anlatılacağı Masum ve Güzel dizisinin başarısı için birlikte çalışma kararı aldı.

Özcan Deniz, dizide oyuncu olarak değil, yönetmen olarak yerini alacak. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre hikayeyi yazacak olan isim de dram projeleri ile tanınan bir senarist…

Kırgın Çiçekler, Aşk ve Mavi isimli bir dönemin çok izlenen dizilerini de yazan Burcu Över, yeni dizi için senaryo çalışmalarına başladı. Özcan Deniz’in de oyuncu seçimleri konusunda çalışmalar yaptığı ortaya çıktı.

Eylül ayında çekimler yapılacak ama henüz Masum ve Güzel isimli dizinin hangi kanalda yayınlanacağı belli değil. Özcan Deniz’in Seni Çok Bekledim dizisinden sonra yeniden ekrana bu sefer kamera arkasında dönmesi önemli bir değişiklik olarak dikkat çekiyor.

Seni Çok Bekledim’de eleştiriler alan Özcan Deniz, anlaşılan bir süre kamera arkasında yönetmen pozisyonunda kalmayı daha uygun buldu.