Ana sayfa Sosyal Medya Burak Deniz aşka kapılarını kapadı mı? Oyuncudan çok özel açıklamalar!..

Burak Deniz aşka kapılarını kapadı mı? Oyuncudan çok özel açıklamalar!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Ünlü oyuncu Burak Deniz, 2021 yılında yer aldığı projelerle dikkatleri üzerine çekti. ATV ekranında yayınlanan Maraşlı isimli dizide çok başarılı bir performans ortaya koyan oyuncu, ayrıca yaz aylarında İtalya’da Ferzan Özpetek’in çektiği Cahil Periler isimli dizide rol aldı.

Ardından Eylül ayında Şahmaran isimli dizide Serenay Sarıkaya ile baş rolde buluşan oyuncu, dizinin Adana’daki çekimlerini bitirir bitirmez arkadaşlarıyla kar tatiline çıktı. Ünlü oyuncu, kayak yaptığı anları sosyal medya hesabından da takipçileriyle paylaştı.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Burak Deniz (@_burakdeniz)’in paylaştığı bir gönderi

Kar tatilini bitiren yakışıklı oyuncu İstanbul’a işlerinin başına döndü. Ayağının tozuyla magazin basınının sorularını yanıtlayan oyuncu samimi açıklamalarda bulundu.

Serenay Sarıkaya ile birlikte rol aldığı Şahmeran dizisinin çekimlerinin tahmin edilenden çok daha iyi geçtiğini söyleyen Burak Deniz,  dizinin Eylül ayında Netflix’de gösterimde olacağının müjdesini verdi.

Serenay Sarıkaya ile çok iyi anlaştıklarını ifade eden oyuncu, “Çok keyifliydi, tahmin ettiğimizden daha güzeldi, süperdi. Set içinde geçirdiğimiz zaman bir yana, nasıl bir iş çıkacak ortaya daha büyük bir merak konusu hepimiz için” diye konuştu.

Burak Deniz çok yakında bir sinema filmi için yeniden sete girecek. İki hafta içinde Ozan Açıktan’ın yeni filmi için prova çalışmalarına başlayacağını belirten oyuncu 2022’yi de çalışarak geçireceğinin sinyallerini verdi.

En son manken Didem Soydan ile yaşadığı ilişkiyle gündeme gelen Burak Deniz şu sıralar hayatında kimsenin olmadığını belirterek, ‘iş odaklıyım’ mesajı verdi.