Ana sayfa Dizi Haberleri Akın Akınözü için Yaban Çiçekleri dizisi en az Hercai kadar anlamlı!

Akın Akınözü için Yaban Çiçekleri dizisi en az Hercai kadar anlamlı!

tarafından ker_def

Hercai isimli atv dizisiyle tanınan ve geniş bir izleyici kitlesini etkilemeyi başaran Akın Akınözü, yeniden aynı ekrana şimdi de çok farklı bir dizi ile dönüş yapıyor.

3 sezon süren Hercai isimli dizide Ebru Şahin ile partner olan oyuncu, elde edilen büyük başarının da etkisi ile popülerliğini yükseltti ve Türkiye sınırlarının dışına taşırdı.

Hercai dizisinden yıllar sonra yeniden atv ekranına Yaban Çiçekleri projesi ile dönmek Akın Akınözü için çok özel bir duygu oldu.

Oyuncu, yaptığı açıklamada hem Hercai hem de Yaban Çiçekleri projesinin atv ekranında olmasını şu sözlerle değerlendirdi:

“atv ile ikinci projem olacak. İlki de İstanbul dışında bir işti, bu da İstanbul dışında bir iş. İlk yapımda sarının büyüsü bize eşlik etti. Şimdi bu yapımda da yeşilin büyüsü, zeytinliklerin büyüsü bize eşlik edecek. İlki de çok özel, güzel, değerli bir işti. Yine bu işimiz de yine çok özel, çok güzel, çok da değerli bir iş olur.”

Son dönemin öne çıkan kadın oyuncularından Aslıhan Malbora da bu önemli dizi projesinde Akın Akınözü’nün partneri oldu. Dizinin titizlikle hazırlandığını ifade eden Aslıhan Malbora, “Heyecanlıyız çok uzun bir hazırlık süreci geçirdik. Her detayını incelikle çalıştık. Çok heyecanlıyız, bekliyoruz” açıklamasını yaptı.

25 Mart pazartesi akşamı atv ekranında izleyicilerle buluşacak olan dizinin oyuncu kadrosunda, Büşra Pekin, Serhat Teoman, Halil Babür, Bige Önal, Tilbe Saran ve Arif Pişkin gibi birbirinden değerli isimler yer alıyor.

Yönetmen koltuğunda Aydın Bulut’un oturduğu dizi, aşkları çocukken başlayan ama yarım kalan Kılıç ve Ela’nın yeniden karşılaşmasını konu alıyor.

Aşklarına gölge düşüren aile sırlarına, aşılmaz gibi görünen tüm engellere rağmen ikili yeni bir sayfa açıp tertemiz bir başlangıç yapabilecek midir?

Yapımını O3 Medya’nın üstlendiği, kreatif danışmanlığını Zeynep Günay’ın yaptığı, kadrosu ve hikayesiyle merak uyandıran yeni dizi “Yaban Çiçekleri” dizisi Akın Akınözü hayranlarını televizyon ekranına çekecek bir proje olarak gözüküyor.

Dizinin afiş çekimlerinin kamera arkası görüntüleri de ilgi görüyor.