Ana sayfa Dizi Haberleri Şevval Sam ve Caner Cindoruk’un talihsizliği Akın Akınözü ve Aslıhan Malbora’ya da sıçradı!

Şevval Sam ve Caner Cindoruk’un talihsizliği Akın Akınözü ve Aslıhan Malbora’ya da sıçradı!

tarafından ker_def

Televizyon ekranında yeni diziler yayınlanıyor ve ünlü isimler hayranları ile yeniden ekranlarda buluşuyor. Ancak bazı yapımlar için reyting sonuçları beklenmedik durumları da beraberinde getiriyor.

Cumartesi akşamları yayınlanan Yan Oda isimli dizinin 4. bölümü itibari ile çok düşük reytingler almaya devam etmesi üzerine Star TV yönetimi final bölümü daha çekilmeden projeyi bitirme kararı verdi.

Şevval Sam, Caner Cindoruk, Onur Seyit Yaran, Derya Pınar Ak gibi isimlerin başrolünde yer aldığı Yan Oda dizisinin içine düştüğü bu talihsizlik reytinglerin ne kadar etkili olduğu gerçeğini bir kez daha ortaya koydu.

Şevval Sam ve Caner Cindoruk'un talihsizliği Akın Akınözü ve Aslıhan Malbora'ya da sıçradı! 7

Yan Oda dizisinden sonra benzer bir durumun daha yeni başlayan Yaban Çiçekleri dizi projesinde de yaşanması büyük şaşkınlık yaşattı.

Genelde dizilerini desteklemesi ile bilinen, düşük reytingler olsa bile sabır gösteren kanallardan birisi olan atv, bu sabrı Yaban Çiçekleri projesi için göstermedi.

Akın Akınözü ve Aslıhan Malbora ikilisinin başrolünde yer aldığı Yaban Çiçekleri dizisi için de 3. bölümün final olacağı yönünde iddialar hemen basına ve sosyal medyaya yansıdı.

Özellikle yurt dışındaki Akın Akınözü hayranları çok büyük bir heyecan ile yeni bölümleri bekliyordu. Ancak yerli hayranlar bu kadar da çok etkilenmemişti.

Dizinin reytinglerinin iyi gelmeyeceği anlaşılınca, 3. bölümde final yapılması yönünde karar alındığı ortaya çıktı.

Yan Oda ve ardından da Yaban Çiçekleri dizisinde yaşanan bu durumun farklı yapımlara da sirayet etmesi şaşırtıcı olmayacaktır.