Ana sayfa Sosyal Medya Partneri Aslıhan Malbora için güzel sözler söyleyen Akın Akınözü, bir de dilekte bulundu!

Partneri Aslıhan Malbora için güzel sözler söyleyen Akın Akınözü, bir de dilekte bulundu!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Akın Akınözü, atv ekranında pazartesi akşamları yayınlanmakta olan Yaban Çiçekleri isimli dizi projesi ile hayranlarının karşısına çıkmaya başladı.

Geçtiğimiz pazartesi günü ilk bölümü yayınlanan ama reytinglerinin zayıf olması ile dikkat çeken Yaban Çiçekleri dizisinde ikinci bölüm de geride kaldı.

Akın Akınözü, partneri Aslıhan Malbora ile ilgili açıklamalar yaptı. Ünlü oyuncu, partneri ile daha önceden bir tanışıklığının olmadığını ama yaptığı işleri bildiğini anlattı.

Akın Akınözü, bir de dilekte bulunarak Yaban Çiçekleri dizisinin uzun sürmesini ve partneri ile uzun süreli bir çalışma imkanı olmasını arzu ettiğini söyledi.

Akın Akınözü’nün partneri Aslıhan Malbora ile ilgili sözleri şöyle:

“Ben Aslıhan’ı biliyordum, ama daha önceden tanışmadık. Aslıhan’ın işlerini de izledim. Hem oyuncu olarak hem bir takım katıldığı programlardan, işinin dışında bir karakterini de tanıma fırsatım oldu. Yaptığımız işin bir yan etkisi. Göz önünde olduğumuz için ben de Aslıhan’ı ekranlardan tanıyordum, biliyorum. Tabii şimdi tanışıyoruz. Aslıhan ile bir yolculuğa çıktık. İnşallah da uzun bir yolculuk olur. Asıl şimdi burada tanışıyoruz.”