Ana sayfa Dizi Haberleri İyi Aile Babası için asıl sınav bu hafta yaşanacak!

İyi Aile Babası için asıl sınav bu hafta yaşanacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında izleyicilerle buluşmaya başlayan İyi Aile Babası’nın ilk bölümü geçtiğimiz perşembe günü ekranda yerini aldı. İzleyicilerin yorumlarına bakılır ise dizi fena değil. Ancak ilk bölümün biraz aceleye geldiği gerçeği de unutulmamalı.

Bahar Şahin’in diziden ayrılması ve Eslem Akar’ın Yağmur rolü ile yapıma katılması, yayından 1 hafta önce gerçekleşti. Yani yeni sahneler yazılmak zorunda kaldı, çekilen bazı sahneler kaldırıldı ve ilk bölüm bu yüzden biraz aceleye geldi.

İyi Aile Babası 2. Bölüm Fragmanı yayınlandı. Dizinin 10 Aralık Perşembe akşamı yayınlanacak olan ikinci bölümünün daha iyi olması bekleniyor. İlk bölümün reytingleri de fena sayılmazdı. Bakalım dizi perşembe rekabetinde dram projelerinin karşısında komedi olarak izleyici sayısını artırabilecek mi? Dizinin asıl sınavı da bu hafta. Çünkü reytinglerini yükseltir ise bu çok olumlu bir tabloya işaret edecek. Düşük reytingler ise pek iyi olmayacaktır.

Peki İyi Aile babası 2. bölümünde neler yaşanacak. İlk detaylar ortaya çıktı. Mehmet Ali, Aslı’nın iş yoğunluğundan dolayı ev idaresini devralıyor, ortalık karışıyor!

Aslı’nın iş yoğunluğundan dolayı Mehmet Ali ev idaresini almayı teklif eder. Ancak Mehmet Ali için bu hiç kolay değildir. Evde cümbüş başlar. Arife ise Rıfkı’nın evlilik meselesi üzerinde kafa yormaya devam eder.

İyi Aile Babası yeni bölümüyle Perşembe 20.00’da Kanal D’de!