Ana sayfa Dizi Haberleri Menajerimi Ara iyi çıkış yaptı, Kefaret bile geride kaldı! Arıza yükseldi, Maria ile Mustafa düştü!

Menajerimi Ara iyi çıkış yaptı, Kefaret bile geride kaldı! Arıza yükseldi, Maria ile Mustafa düştü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazar akşamları yayınlanan diziler arasında müthiş bir rekabet var… Kefaret dizisi çok iyi bir çıkışa imza atarak, Pazar akşamlarının en çok izlenen dizisi unvanını geçtiğimiz hafta elde etmişti. Bu hafta ise total ve ABC1’de Kefaret yine en çok izlenen dizi konumunu korudu.

Ancak Star TV ekranında yayınlanan Menajerimi Ara, geçen haftaya göre iyi bir çıkış yakaladı ve AB grubunun en çok izlenen dizisi oldu. Geçen hafta reytinglerin düşük gelmesi ile şaşırtan dizinin yeni bölümüyle iyi sonuçlar alması sevindirici bir gelişme oldu.

Arıza dizisi ise AB grubunda Menajerimi Ara ve Kefaret’in ardından en çok izlenen 3. dizi konumuna düştü. Ancak total ve ABC1 gruplarında Show TV’nin başarılı dizisinin Kefaret’ten sonra en çok izlenen ikinci dizi olma unvanı devam ediyor.

Menajerimi Ara iyi çıkış yaptı, Kefaret bile geride kaldı! Arıza yükseldi, Maria ile Mustafa düştü! 6

Kanal D ekranında Çok Güzel Hareketler 2’nin iyi sonuçlar almakta olduğu gözlenirken, atv’nin Marie ile Mustafa dizisi alarm zillerini çalmaya devam ediyor.

Bir türlü bekleneni veremeyen Jessica May ve Hilmi Cem İntepe’nin başrolünde yera ldığı Maria ile Mustafa dizisi, geçen haftaki konumundan da geriye düşerek, hayranlarını endişelendiren bir çizgiye geriledi. atv’nin diziyi yayında tutmak için büyük fedakarlık yaptığı da görülüyor.

Tövbeler Olsun isimli TRT1 dizisi ise Teşkilat ve Barbaros isimli yapımlar gelene kadar rahat. Ancak düşük gelen reyting oranları ile yeni diziler gelince yayında kalması pek de beklenmemeli.

İşte 6 Aralık Pazar akşamı yayınlanan programlar içinde ilk 10 listesi:

Menajerimi Ara iyi çıkış yaptı, Kefaret bile geride kaldı! Arıza yükseldi, Maria ile Mustafa düştü! 7