Ana sayfa Dizi Haberleri İyi Aile Babası reytinglerde nasıl başladı? Sol Yanım ve Kalk Gidelim’de sıkıntı büyük!

İyi Aile Babası reytinglerde nasıl başladı? Sol Yanım ve Kalk Gidelim’de sıkıntı büyük!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Perşembe akşamları reytinglerde ilk 3 sıra zaten belli. Atv’de yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova, tüm kategorilerde gün birincisi… Fox TV’nin başarılı dizisi Mucize Doktor da yine tüm kategorilerde gün ikincisi. Alev Alev dizisi ise tüm diziler arasında 3. en çok izlenen dizi konumunda.

Ancak perşembe akşamları diğer kanallar da reyting yarışında önemli adımlar attı. Kanal D, dün akşam İyi Aile Babası isimli yeni komedi dizisiyle ekranda yer aldı. Dizinin ilk bölümü de çok büyük beğeni topladı. İyi Aile Babası’nın ekrana çok iyi bir başlangıç yaptığını da net bir şekilde söyleyebiliriz. Özellikle AB ve ABC1 gruplarında izleyicisini yakaladığı görülen Çağlar Çorumlu ve Şebnem Bozoklu’nun başrolündeki dizinin ilerleyen haftalarda reytinglerini yükseltmesi de şaşırtıcı olmayacaktır.

İyi Aile Babası, tüm kategorilerde ilk 10 program içinde yer aldı. Totalde 10. olan dizi, AB grubunu 5. sırada bitirdi ve ABC1’de de günü 9. olarak tamamladı. Bu sonuçlar Kanal D adına bir başarı hikayesidir. Zira, çok önemli 3 dizinin reytingleri topladığı perşembe akşamları hem de komedi dizisi ile bu sonuçları almak bizce bir başarıdır.

İyi Aile Babası reytinglerde nasıl başladı? Sol Yanım ve Kalk Gidelim'de sıkıntı büyük! 15

Star TV’nin Sol Yanım dizisi ise dün akşam büyük bir sınav verdi. İlk bölümü geçen hafta düşük reytingler alan dizi, bu hafta ise biraz yükseliş sergilese de yeterli derecede bir ilerleme olmadı. Sol Yanım dizisinin hiçbir kategoride ilk 10 arasında yer almadığını hemen hatırlatalım. Özge Yağız ve Tolga Mendi’nin başrolündeki dizi adına bu sonuç da pek olumlu değil.

İyi Aile Babası reytinglerde nasıl başladı? Sol Yanım ve Kalk Gidelim'de sıkıntı büyük! 16

TRT1 ekranlarında Kalk Gidelim dizisi de gün değişikliği sancısını yaşamaya devam ediyor. Dizinin reytingleri Cumartesi günlerine göre çok düştü. Aynı durum da devam ediyor. TRT1, yapımı desteklese de yine de Kalk Gidelim’in bu değişiklikten zararlı çıktığı net bir şekilde reytinglerine yansıyor.

İşte 3 Aralık Perşembe akşamı yayınlanan programlar içinde ilk 10 listesi:

İyi Aile Babası reytinglerde nasıl başladı? Sol Yanım ve Kalk Gidelim'de sıkıntı büyük! 17