Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Bir Zamanlar Çukurova’ya şapka çıkartmak için tam zamanı!

Bir Zamanlar Çukurova’ya şapka çıkartmak için tam zamanı!

tarafından ker_def

Yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği ‘Bir Zamanlar Çukurova’ 3. sezonunda, ATV ekranında nefes kesen bir bölüm ile ekrandaydı. Perşembe akşamlarının vazgeçilmezi olan ‘Bir Zamanlar Çukurova’, 75’nci bölümü ile de tüm kategorilerde en çok izlenen yapım oldu. ‘Bir Zamanlar Çukurova’nın yeni bölümü 8-13 arası reyting oranları ile zirveye yerleşti. Dizi #İçimYanarken etiketiyle aynı zamanda sosyal medyanın da en çok konuşanları arasındaydı.

Yepyeni ve korkusuz bir Züleyha’nın kaderinin iplerini eline aldığı bölümde, kendisine yapılan kötülüklere rağmen, bir anneyi evladından ayırmamak için göze aldığı buluşma, bir felakete neden oldu! Bir Zamanlar Çukurova dizinden Hünkar Yaman karakterinin ayrılmasından sonra bile heyecanın azalmaması, izleyici ilgisinin yükselerek artması, hikayeye yeni katılan isimlerin güç vermesi. Ayrıca Hande Soral’ın da Ümit karakteri ile yeni bölümlerde yer alacak olması son dönemin dikkat çeken gelişmelerinden. 3. sezonunda da reytinglerini yükselten, en yakın rakibi Mucize Doktor’a fark atan atv dizisi alkışı da hak ediyor.

Peki dizinin 75. bölümünde neler yaşandı? Defalarca evlat sınavından geçen Züleyha, Demir’e Yılmaz’ı sevdiğini söyledi! Ardından Yılmaz tarafından oğluhdan ayrılan Müjgan’a da yardım elini uzattı! Ancak Yılmaz’ın öfkesini göze alarak Müjgan’ı oğlu Kerem Ali ile buluşturması bir felaket ile sonuçlandı! Oğlunu görmek için Züleyha’ya yalvarıp yakaran Müjgan, ayrılık vakti gelince, Züleyha’nın tüm haykırışlarına rağmen oğlunu kucaklayıp kaçmaya kalktı!

Yılmaz’ın eve dönüp, Züleyha’nın oğlunu alıp gittiğini öğrendiği dakikalarda, Müjgan nehre yuvarlandı! Ve kucağındaki puset içinde Kerem Ali ile birlikte suda sürüklenmeye başladı!

YILMAZ VE ZÜLEYHA GİDİYOR!

Tam da, kardeşim dediği Fikret’e silahını doğrultmuşken Müjgan’ın yalan söylediğini itiraf etmesi, Yılmaz’ı çıldırttı! Çukurova’nın diline düşen Fikret — Müjgan dedikodusu bir yana, Züleyha’nın kendisine inanmaması yüzünden Yılmaz’ın önünde Fekeli dahil kimse duramadı.

Müjgan’ı adeta sürükleyerek çiftliğe götüren Yılmaz, bahçedeki kimseye aldırmadan Müjgan’ın itirafını bir kez de Züleyha’ya yaptırdı!

Demir’in ‘bize ne sizin aranızdaki tartışmadan’ demesi bile, artık Yılmaz ve Züleyha’yı korkutmuyordu. Müjgan’ı ve halasını arabaya koyup, başlarında adamları ile İstanbul’a yollayan Yılmaz hemen ardından da Züleyha ile buluştu. Ve kaderleri uzun zaman önce ellerinden alınan iki sevgili, kaderlerini yeniden yazmak için, Hünkar’ın 40 mevlidinden sonra kaçmaya karar verdiler!

FEKELİ MÜJGAN VE BEHİCE’Yİ KORUDU AMA SONUCU NE OLACAK?

Yılmaz adamları ile Müjgan ve Behice’yi İstanbul’a yola çıkardığında araçların peşine düşen Fekeli, onları durdurup duruma müdahale etti! İki kadını, sözünden çıkmamalarını tembihleyerek Yılmaz’ın görmeyeceği Adana’daki bir evine yerleştirdi.

Ardından da, 40 yıllık sevdasının, Hünkar’ın portresini teslim almaya gitti. Müjgan’ın o sırada Züleyha’nın kapısına gidip oğlu ile görüşmesini sağlamak için yalvardığından haberi yoktu!

Fekeli, Müjgan ile dedikodusunun çıkmasından ve ardından gelişenlerden çok rahatsız olan Fikret’i de kaybetmemek için duruma el koydu. Dedikoduyu çıkaranları bulmak için hastaneye gitti ve tam da dedikodu devam ederken, ikisini görüp etrafta konuşan hemşireye gereken hayat dersini verdi. Konuyu kapattı.

Kerem Ali, sulara kapılıp gidecek mi?

Müjgan, aşkından sonra evladını da mı kaybedecek?

Züleyha ve Yılmaz’ın kaderleri artık kendi ellerinde mi?

Sevda, Hünkar’ın yerine geçip konağın hanımı olacak mı? Saniye ve Gaffur bu duruma katlanabilecek mi?

Demir, Hünkar’ın katilini bulabilecek mi?

Fekeli’nin gönül yangını geçebilecek mi?

· Bir Zamanlar Çukurova 3. sezonuyla yine her perşembe 20:00’de ATV’de.