Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova reytingde fark attı! Alev Alev, Mucize Doktor’un ensesine yapıştı!

Bir Zamanlar Çukurova reytingde fark attı! Alev Alev, Mucize Doktor’un ensesine yapıştı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Perşembe akşamları reytinglerde önemli gelişmeler yaşanıyor… Star TV’nin geçen hafta Sol Yanım ile bu rekabete katılmasının ardından, bu hafta da Kanal D İyi Aile Babası ile reytinglere ortak olmaya çaba harcadı.

Ancak Perşembe akşamlarının 3 büyük gerçeği var. Bir Zamanlar Çukurova, Mucize Doktor ve Alev Alev… Bu 3 dizi reytingleri adeta topluyor ve diğer dizilere çok fazla bir şey kalmıyor…

8-13 arası reyting oranları ile Bir Zamanlar Çukurova’nın 40. bölümü yine tüm kategorilerde açık ara şekilde, en yakın rakip Mucize Doktor’a fark atarak birinci oldu.

Fox TV ekranında Mucize Doktor, tüm kategorilerde 7’li reyting oranlarını koruyarak ikincilik koltuğuna oturdu. Ezgi Asaroğlu’nun Ezo karakteri ile diziye renk katması, reytinglere küçük de olsa bir yükseliş olarak yansıdı.

Ancak Show TV’nin Alev Alev dizisinin kemik bir izleyiciye ulaştığı ve 6’li reyting oranlarında gezindiği düşünülür ise Mucize Doktor’un ensesine yapıştığı ve iyi bir atak ile ikincilik için rakip olabileceği de görülüyor. Ancak şimdilik erken, Alev Alev’in biraz daha yükselmesi rekabeti iyice kızıştıracaktır.

İşte 3 Aralık Perşembe akşamı ekranın en başarılı 3 dizisinin güne damga vurduğu reytinglerde ilk 10 program listesi:

Bir Zamanlar Çukurova reytingde fark attı! Alev Alev, Mucize Doktor'un ensesine yapıştı! 7