Ana sayfa Dizi Fragmanları İyi başlayan Baba dizisinde çatışma başlıyor, aşk da unutulmayacak!

İyi başlayan Baba dizisinde çatışma başlıyor, aşk da unutulmayacak!

tarafından ker_def

Geçtiğimiz hafta Show TV’de ilk bölümü yayınlanan ve büyük beğeni toplayan Ay Yapım imzalı yeni dizi ‘Baba’nın 2. bölümünden yeni tanıtım yayınlandı. Saruhanlı ailesinin köşke yerleştiği tanıtımda yüzlerdeki tedirginlik gözden kaçmıyor. Reytingleri ile iyi bir başlangıç yapan ve milyonlarca izleyiciyi etkileyen Baba dizisinin hikayesinde önemli gelişmeler yaşanacak.

İlhan’ın öfke dolu sözleri Emin ile aralarında yaşanacak çatışmaların sinyallerini verirken Kadir’in sevdiği kadın Sevil ile bir araya gelmesi dikkat çekiyor. Babasının geçmişini merak eden Kadir’in soruları ise izleyicide de merak uyandırıyor.

İyi başlayan Baba dizisinde çatışma başlıyor, aşk da unutulmayacak! 7

Saruhanlı ailesinin İstanbul’daki hayatı sürprizlerle başlar. Ödemiş’te kalan Kadir, Emin ile bir kez daha yüzleşince Kadir kendisini ailesinden uzakta bulur. Yıllar sonra sevdiği kadını görmeye gider. Ancak hiçbir şey bıraktığı gibi değildir.

Köşke alışmaya çalışan aile fertleri yeni hayatlarının getirdiği zorluklarla tanışır. Emin kendi yöntemleriyle bu zorluklarla baş etmeye çalışırken karşısında İlhan Karaçam’ı bulur.

Bu yeni hayat çok farklı ve zorlu sorumlulukları da beraberinde getirecektir. Emin ise önemli bir karar almak zorundadır. Emin’in verdiği karar, Kadir’in hayatını bir kez daha değiştirecektir.

‘Baba’nın hikayesini Gökhan Horzum ve Ekin Atalar, senaryosunu Ekin Atalar, yönetmenliğini ise Çağrı Bayrak üstleniyor. ‘Baba’ yeni bölümüyle Salı akşamı saat 20.00’de Show TV’de!