Ana sayfa Dizi Haberleri Masum ve Güzel dizisinin senaristi bir dram ustası, oyuncu kadrosu ise çok etkileyici!

Masum ve Güzel dizisinin senaristi bir dram ustası, oyuncu kadrosu ise çok etkileyici!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni dizi Masum ve Güzel’in hazırlıkları bir süredir devam ediyor. Zalim İstanbul gibi etkili bir diziden sonra Avşar Film, yeni projesinde de Mine Tugay ile Bahar Şahin’in yeniden buluşturdu.

Masum ve Güzel projesinde Bahar Şahin ayrıca O Hayat Benim dizisinde birlikte rol aldığı Ahu Sungur ile de aynı seti paylaşacak. Yetimhaneden çıkan 2 kızın hayatını anlatan dizinin dram yüklü olması bekleniyor…

Oyuncu kadrosu ile çok dikkat çeken dizi hem genç isimlerin hem de tecrübeli oyuncuların bir arada olduğu bir kadro ile yola çıkacak. Mine Tugay, Ahu Sungur ve Nazan Diper hikayenin güçlü ve tecrübeli kadın oyuncuları olarak öne çıkıyor.

Başrolde Bahar Şahin ile Yalçın Hafızoğlu ikilisini izleyeceksiniz. Ayrıca genç oyunculardan; Aslı Sümen, Müge Su Şahin, Sude Zülal Güler, Aslı Samat, Erkan Meriç, Doğan Bayraktar da hikayenin etkili isimleri olacak.

Şubat sonunda sete çıkacak olan dizi için etkileyici bir oyuncu kadrosu oluşturulmuş durumda. Aytaç Çiçek’in yönetmenliğini yaptığı dizinin hikayesini ise Burcu Över yazıyor.

Kırgın Çiçekler’in senaristi olarak da bilinen Burcu Över, ayrıca farklı dram projelerinde de önemli başarılar kazandı. Aşk ve Mavi dizisinin yanı sıra, Aşk Ağlatır, Sevgili Geçmiş ve son olarak da Kardeşlerim dizisinin hikayelerinde Burcu Över’in imzası bulunuyor.