Ana sayfa Dizi Haberleri İyi Günde Kötü Günde dizisi final kararıyla şoke etti! Kaçıncı bölümde final yapacak?

İyi Günde Kötü Günde dizisi final kararıyla şoke etti! Kaçıncı bölümde final yapacak?

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV’de büyük umutlarla başlayan İyi Günde Kötü Günde dizisi, ne yazık ki ekrana erken veda ediyor. Cumartesi akşamları yayınlanan dizinin bu hafta 4. bölümü ekrana gelmişti. Ancak  beklenen reytingleri alamayan dizi için kanal final kararı verdi.

Elçin Sangu hayranlarının Kiralık Aşk’tan sonra onu romantik komedi dizisinde görmek istedikleri biliniyordu. Sangu, Yaşamayanlar ve Çarpışma dizilerinin ardından ekrana yine bir romantik komedi ile geldi ama dizi yeterince ilgi görmedi. Ozan Dolunay, Yasemin Allen’in de başrollerinde oynadığı dizinin bileti erken kesildi!

Bu hafta 10 Ekim Cumartesi akşamı dizinin 5. bölümü yayınlanacak. Kısa bir süre önce final yapacağı haberlerinin ardından, kaç bölüm daha ekranda kalacağı merak konusu oldu. Diziyi izleyen pek çok izleyicinin sosyal medyada final haberinden sonra üzüntülerini dile getiren yorumları da görülmekte.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın twitter hesabından verdiği final haberinde, dizinin 6. bölümde final yapacağı ile ilgili ayrıntı da yer almakta. 6. bölümün çekilip çekilmediği bilinmiyor. Eğer çekilmediyse dizinin hikayesinin de finale uygun olarak düzenlenebilmesi imkanı doğacak muhtemelen.

Kimi dizilerin sonunu göremeden bir anda ekrandan yok olmasına karşın, İyi Günde Kötü Günde’nin bir final şansı olabileceği düşünülüyor.

Dizinin hayranları 10 Ekim Cumartesi akşamı 5. bölümü izleyecekler. Daha sonraki hafta için ise final bölümü ekranlara gelecek.

İşte 5. bölüm fragmanı: